Autor Zpráva
mouse
Profil *
Dobrý den,

mám otázku pro vás zkušených. Nevím, do kterého fora to napsat, tak se nezlobte, kdybych se to sem nehodilo.

Dělám administrátorský rozhraní a musím ho ostylyzovat. Což není problém, ale v css mám třeba class admin_fnctn ve kterém mám vystylyzovanou část, která se bude zobrazovat jen uživateli se správnými právy. Nevím, ale jestli je to moudré nechávat v css takhle nápadně. Jak se to řeší? Děkuju předem za odpovědi.
nightfish
Profil
ostylyzovat
ostylovat

ale v css mám třeba class admin_fnctn ve kterém mám vystylyzovanou část, která se bude zobrazovat jen uživateli se správnými právy
cože? zobrazování je tady myšleno display: block apod.? s tím, že ty věci fyzicky jsou ve zdrojovém kódu? a tedy při vypnutých stylech se zobrazí? to rozhodně není dobrý nápad...
Str4wberry
Profil
mouse
Chápu ten dotaz správně, Ty se bojíš umístit do CSS souboru třídu admin_fnctn? Nebo je to tak, jak psal nightfish.
mouse
Profil *
Str4wberry

myslím, že je to tak, jak píšeš ty. Prostě <div class="admin_fnctn" a ostylovaný div, který se zobrazí jen uživateli s právy.

nightfish

nevím, jestli to dobře chápu.
YoSarin
Profil
mouse
Když přijde uživatel který nemá admin práva, jak mu zabráníš aby viděl to co je určné jen pro adminy?
podle nigthfishe: // málem jsem tě překřtil na nigthwish :-)
Pouze to skryješ pomocí CSS (tzn. že administrátorský formulář na stránce bude, ale nebude vidět)
podle mouse:
Bojíš se že když v css necháš styly použité pro admin rozhraní tak to bude špatné (protože kód nebude obsahovat administrační formulář)
mouse
Profil *
YoSarin

přesně:-)
djlj
Profil
mouse
Klidně to tam dej. Ničemu to vadit nebude. A šťouralům v kódu to bude k ničemu ;).
Pilgrim
Profil
zvlastni rozhrani odstylizovany :-)
mouse
Profil *
děkuju:-) mé paranoidní já bylo uspokojeno:-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: