Autor Zpráva
marfig
Profil
Prosim, vysvetlete mi nekdo, co je db layout, nekde jsem cetl ze by to web napojeny na databzi mel mit. Hledal jsem v googlu, ale byl jsem cosik neuspesny.
Diky Martin
weckho
Profil
To bych chtěl taky vědět... neví to někdo pls?
Tomik
Profil
No tak to nevim.

Ale (tezko rict zda ti to nejak pomuze) vim, ze db layer je souhrn vsech funkcí pomocí nichž aplikace komunikuje s db.
marfig
Profil
Aha, takze jsem za blba, nejspise jsem si to spatne zapamatoval, je to db layer. Muzete mi pls poradit, jak se realizuje, resp. k cemu je dobry?
Martin
weckho
Profil
tak dobrý je to asi k tomu, že si v tom souhrnu ty funkce prohlídneš a popřípadě nějakou použiješ ve svém projektu, abys nemusel psát vlastní...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.