21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Pavel_06
Profil *
ahoj, chtel jsem pouzit takovyto kod, ale vzdycky mi to projde pres isset jako true a kdyz dam echo $_FILES['obrazek']; tak je to "array", jenze nic to do db neulozi:
if(isset($_FILES['obrazek'])){
$dotaz=singleton::dejDb()->prepare('UPDATE produkt_'.$domena.' SET obrazek=? WHERE id=?');
$dotaz->bind_param('bi',$_FILES['obrazek'],$_POST['idproduktu']);
$dotaz->execute();
}
djlj
Profil
Jistě že to je pole. V něm jsou pak hodnoty jako název souboru, velikost souboru, typ souboru, dočasná adresa souboru… Nevím, kde je problém.

http://linuxsoft.cz/php/
Pavel_06
Profil *
no ja cetl jak pracovat se soubory, ale jak pracovat s $_FILES['obrazek'] vzhledem k tomu, ze to nechci ulozit na disk ale do db nevim.diky za odpoved, vazne jsem to hledal v tech knizkach co tady mam, ale zabyvaji se jen ulozenim na disk.
djlj
Profil
Asi bych to uložil nějak takto: mysql_query("INSERT INTO tabulka (obsah_souboru) VALUES('".mysql_real_escape_string(file_get_contents($_FILES['obrazek' ]['tmp_name']))."')");

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0