Autor Zpráva
Paulí
Profil
Dobrý den,
prosím vás o radu.
Mám na webu kod kterým se určí soubor do post:
<input type='file' name='jmeno'>
ale když ho pak odešlu (submit) tak se z každého lomítka stane \.
Tak jsem zkusil kod, aby se mě to přeměnilo z \ na /:
$find=array('');
$replace_with=array('/');
$hodnota=str_replace($find, $replace_with, $hodnota);
ale vzniklo mi místo / tohle //.
Co s tím ???
Děkuji moc za rady.
S pozdravem Paulí.
souki
Profil
strip_slashes()
Paulí
Profil
no to mi pomohlo dík.
Ale když zadám <input type='file' name='localFile'> tak tím si vyhledám EXISTUJÍCÍ soubor v pc, a když zadám :

$localFile="file://".$localFile;
if(file_exists($localFile)) {
echo $localFile."ano";
}
else{echo $localFile."ne";}

a vypíše mi to "file://C:UsersUživatelDesktop1.txt ne".
Co s tím???
Děkuji moc za rady.
Kajman_
Profil *
windows v cestě používají obrácená lomítka, apache asi běžná. Zkuste si je převést

strtr
djlj
Profil
Nepoužívej „file://“.
Mordae
Profil
$hodnota=str_replace('', '/', $hodnota);

to v prve rade. Ten zbytek je naprosty nesmysl, takze radeji popis presneji ceho chces dosahnout a nekdo Ti poradi. Pripadne si zkus prohledat diskuzi na termin "upload souboru"...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: