Autor Zpráva
Zaciatok pomoc
Profil *
hledam kod co na stranke s vybrany slozky prohraje mp3
djlj
Profil
Všechny tvoje dotazy jsou sice úžasné (a že jich za jeden den opravdu je!), ale zkus občas projevit kousek vlastní iniciativy. Nebo tobě dneska Google nefunguje? Mně jde normálně.
Zaciatok pomoc
Profil *
oki djlj
dracek
Profil
Zaciatok pomoc
Třeba takovýto kód?
0101000100110110110011011000111000111001010111000111000011101000100210 011001100021000010010011000
djlj
Profil
...0100210...
Chyba v Matrixu? :)
Mike8748
Profil
matrix neni binarni. ste tam snad videli behat jednicky a nuly?
djlj
Profil
Mike8748
Hmm. U nás se různým věcem jen tak říká „chyba v Matrixu“, ačkoliv v tom filmu účinkovat nemusely. Řekněme, že ta fráze zlidověla.
daop
Profil *
Zaciatok pomoc uz jsem ti tu jednou daval kod na prehravat MP (media player), proc ten nepouzijes.

Pro ty co nevi co je to MP tak je to zakladni prehravac v oknech a prehraje takove formaty ke kterym ma kodeky!!!
Zaciatok pomoc
Profil *
potrebuju ale takovoej co napriklad dam do stranky mp3.php a kdys se stranka napriklad otevre takhle mp3.php?id=1 tak se s db vezmou data ktere potrebuje napriklad xestu k souboru a prehra to
daop
Profil *
a to je takovy problem se porozhlednout po internetu kde to maji ulozeny, to prehravani neni v php ale v html, v php jen das do toho html kodu tu hudbu....

daop.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0