Autor Zpráva
FantomX1
Profil
Ako ziskam preparsovany subor PHP, teda subor ktory presiel parserom a uz neobsahuje ziadne tagy PHP ale len html popripade javascript. Pretoze ked dam citat PHP subor pomocou funkcie fread() tak mi to precitaj aj so znackami PHP, ale ja chcem aby mi to nacitalo to, ako sa zobrazi samotna stranka v prehliadaci po prejdeni suboru PHP php parserom. Dakujem za odpoved.
none
Profil
dej ho na web otevri ho v nejakem prohlizeci dej zobrazit zdrojak ten skopíruj a mas zdrojak bez php.jestli te dobre chápu
FantomX1
Profil
Nie, ja to chcem pre pracu skriptu. Skrit samotny potrebuje parsovany PHP subor. A preto si to musi skript ziskat nejak automaticky a nemozem mu to predavat ja rucne.

Pomozte mi prosim. Dakujem.
centi
Profil
FantomX1
No možno by stačilo funkcii fopen() predať adresu toho PHP súboru v absolútnej forme, teda aj s názvom servera:


fopen("http://www.server.sk/subor.php","r");


Vtedy by mal subor.php prejsť najprv PHP parserom servera www.server.sk a k funkcii fopen by dorazil len jeho výstup (teda čisté HTML).
FantomX1
Profil
No mozno by to tak slo. Ale nevies ako to spravit aby to slo aj na localhoste? Ako zadat absolutnu cestu localhostu. Mam na mysli v tom specialnom tvare nejak ako www/usr/lib ci ako to je?
Leo
Profil
Nevim, jestli jsem pochopil zadani, ale co treba ob_start a nasledujici? Leo
centi
Profil
FantomX1

fopen("http://localhost/cesta_k_suboru/subor.php","r");
FantomX1
Profil
Lutujem, ale pomocou http://localhost/cesta_k_suboru/subor.php som uz skusal, ale napriek tomu to nejde.

Toto je moj skript

<?php

$fp=fopen("http://localhost/projekt/index.php","r");
$data=fread($fp, filesize("http://localhost/projekt/index.php"));
fclose($fp);

$fp=fopen("index.htm","w");
fwrite($fp,$data);
fclose($fp);

?>


Vypise to chybovu hlasku

Warning: stat failed for http://localhost/projekt/index.php (errno=2 - No such file or directory) in c:\web\projekt\generate.php on line 4
/projekt/generate.php

A taktiez to nejde ani pomocou 127.0.0.1 co je lokalna IP adresa pre localhost.

Ako uz z hlasky vyplyva, localhost je vlastne C:\web\

a skript sa nachadza v priecinku C:\web\projekt\,
cesta skriptu je C:\web\projekt\generate.php,

a je tam aj subor C:\web\projekt\index.php.

Snazil som sa to popisat co najzromitelnejsie ako som mohol, ale zatial mi vase popisy nejdu. Mohli by ste mi vysvetlit v com je problem?
centi
Profil
Tak možno pomôže funkcia file_get_contents:


$data=file_get_contents("http://localhost/projekt/index.php");

$fp=fopen("index.htm","w");
fwrite($fp,$data);
fclose($fp);
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.