Autor Zpráva
caradoc
Profil *
ahoj, mám obtíž,
nemohu pustit skript, který má zařídit zobrazení obrázku.
tam kde se má obrázek zobrazit mám příkaz <img src="skript.php">
a soubor skritp.php obsahuje :
<?php
header("Content-type: image/jpeg");
$soubor='kod_final/images/1l.jpg';
$source=imagecreatefromjpeg($soubor);
$osax=160;
$osay=239;
$thumb=imagecreatetruecolor($osax,$osay);
imagecopyresampled($thumb,$source,
0,0,0,0,$thumb_w,$thumb_h,$orig_w,$orig_h);
imagecopyresampled($thumb,$source, 0,0,0,0,$osax,$osay,160,239);
imagejpeg($source);
?>

prohlížeč přesto místo zobrazní obrázku ukáže odkaz na soubor skritp.php ale nepustí jej,..
kde dělám chybu??
potřebuji používat obrázky zpracované GD knihovnou ale mám tam kod HTML a header pro zobrazení JPEGu se už nepustí, )o:

dík Caradoc
Alphard
Profil
imagecopyresampled($thumb,$source, 0,0,0,0,$thumb_w,$thumb_h,$orig_w,$orig_h);
imagecopyresampled($thumb,$source, 0,0,0,0,$osax,$osay,160,239);

???
caradoc
Profil *
mě nejde o to jak vykreslit obrázek, ale jak jej volat z kodu HTML
všude se píše že stačí napsat <img src=obr.php> a spustí se PHP kod, kde se vykreslí JPG,
zkus to na http://test.pecinovsky.cz/ a místo obrázků tam jsou prázndný čtverce )o:
Mike8748
Profil
caradoc: co takhle si skusit otevrit primo /graf.php a podivat se proc to nedela obrazky?

pise to neco ze se nemuze pripojit k DB
caradoc
Profil *
ten graf to je nějaký obšlehnutý kod z webu,
mě jde o to že se někde v htacess nebo tak nějak musí cosi zapnout aby se takto dal skript pouštět,
nejde to ani na localhostu ani na webu )o:
caradoc
Profil *
už jsem na to přišel je potřeba mu napsat absolutní cestu, (o:
dík za typ,..
Mike8748
Profil
tak uz nic

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: