Autor Zpráva
Zaciatok pomoc
Profil *
<?php
if (IsSet($_GET['page'])){
$soubor=$_GET['page'];
$soubor2= dirname($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])."/".$soubor.".php";
if(file_exists($soubor2)){
include $soubor2;
}
}else{
include "home.php";
}
?>

mam tenhle kod a na nekterych strankach ktere se zobrazi napriklad takhle index.php?page=1 tak proste na jedne se napise misto Č otaznik a tak ja sem se chtel zeptat jestly se neda do tochto kodu tahle meta neda zainpludovat
Str4wberry
Profil
Zaciatok pomoc
Z Tvého chaotického stylu psaní jsem toho moc nepochopil, ale možná http://www.jakpsatweb.cz/cestina.html

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: