Autor Zpráva
Had
Profil *
ahoj. ve scriptu mám:

session_unset($_SESSION['prihlaseni']);
header("location:index.php");
exit;

a ono mi to nepřesměruje na indexovou stránku. v čem je chyba? session mi to odhlásí, ale nikam nepřesměruje... poraď te pls díky
Str4wberry
Profil
Had
Neměla by být ta adresa absolutní?
Had
Profil *
já nevím, na své doméně to tak chodí v pohodě, mám hosting u cizího a nechodí vůbec..zkusim to moment
Had
Profil *
ne, to taky nechodí. fce headers_list() mi žádné hlavičky nevypíše...
Had
Profil *
nefunguje mi to ani kdyz pridavam retezec SESSID. nic prostě, prosím poraďte..
koudi
Profil
Nemáš před tím někde výstup na stránku (a vypnuté zobrazování chyb)?
Had
Profil *
zařadil jsem to na začátek stránky ještě před výstup, taky nic. chyby vypnutý nemám.
koudi
Profil
A zkusil jsi taky zadat ty hlavičky 'správně'? Viz php manuál: header('Location: http://www.example.com/'); (na začatku velké písmeno, za dvojtečkou mezera, absolutní adresa)
Had
Profil *
ani to nechodí. nemůže to být nějakým špatným nastavením serveru?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: