Autor Zpráva
Tomkorp
Profil *
Zdravim, posilam email pres phpmailer a kdyz odeslu email z localhostu tak se
odesle a vse je OK, ale kdyz soubor se scriptem zkopiruju na placenej hosting
tak nefunguje. Ve Firefoxu po odeslani se nenacte web a stranka zustane ciste bila a IE zase hlasi ze stranka nebyla nalezena. Pritom mam formular a script v jednom souboru. Nevite kde by byla asi chyba? Dik.

Script:

<?php
$predmet = $_POST['predmet'];
$email = $_POST['email'];
$zprava = $_POST['zprava'];
$spam = $_POST['spam'];
require_once("phpmailer/class.phpmailer.php");



if(IsSet($_POST['odeslat'])){
if ($predmet !="" and $email !="" and $zprava !="" and $spam =="5050") {


$mail = new PHPMailer();
$mail->IsSMTP(); // send via SMTP
$mail->Host = "mail.tomkorp.org"; // SMTP servers
$mail->SMTPAuth = true; // turn on SMTP authentication
$mail->Username = "info@tomkorp.org"; // SMTP username
$mail->Password = "ssamot1661982"; // SMTP password
$mail->From = "$email";
$mail->FromName = "";
$mail->AddAddress("t.skorpil@gmail.com"); // optional name
$mail->WordWrap = 50; // set word wrap
$mail->IsHTML(true); // send as HTML
$mail->Subject = "$predmet";
$mail->Body = "$zprava";
$mail->AltBody = "This is the text-only body";

if(!$mail->Send())
{
echo "Message was not sent ";
echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
exit;
}

echo "<div class='upozorneni'>
Vaše zpráva byla odeslaná.
</div>
<br/>
<br/>";
}
else {
echo "<div class='upozorneni2'>
Nezadali jste všechny povinné údaje!
</div>
<br/>
<br/>";
}


}

?>
<div class="kontakty2">
<fieldset>
<legend>Kontaktní formulář</legend>
<form action="#" method="post">
<table>
<tr>
<td><span class="barvaveformulari">*</span><strong>Váš email:</strong></td>
<td><input type="text" name="email" value=""/></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="barvaveformulari">*</span><strong>Předmět:</strong></td>
<td><input type="text" name="predmet" value=""/></td>
</tr>
<tr>
<td><span class="barvaveformulari">*</span><strong>Kontrolní kód:</strong></td>
<td><input type="text" name="spam" maxlength="4" value=""/> 5050</td>
</tr>
<tr>
<td><span class="barvaveformulari">*</span><strong>Vzkaz:</strong></td>
<td><textarea name="zprava" rows="4" cols="30"></textarea> </td>
</tr>
<tr>
<td><input type="submit" name="odeslat" value="Odeslat" class="tlacitka"/>
<input type="hidden" name="odeslat" value="true"/>
</td>
</tr>
</table>
</form>
</fieldset>
</div>
Mike8748
Profil
dej na zacatek skriptu error_reporting(E_ALL);

nebo se koukni do error.log pokud na nej masd pristup na hostingu


to ze se zobrazi cista bila stranka je nejcasteji zpusobeno kritickou chybou (Fatal error) ve skriptu
Tomkorp
Profil *
Mike8748 kdyz dam na zacatek skriptu error_reporting(E_ALL); ta se to chova porad stejne a zadnou chybu to neukaze.
djlj
Profil
Tomkorp
Tak ještě koukni, jestli je v nastavení php display_errors na hodnotě On. Pokud ne, tak by to mělo jít povolit v htaccess.
Tomkorp
Profil *
zkousel sem to na neplacenem hostingu ww.php5.cz a tam je to vsechno ok.
Tomkorp
Profil *
djlj

display_errors je na ON
Tomkorp
Profil
nejsem si jistej ale mozna bude problem v casti skriptu:

if(!$mail->Send())
{
echo "Message was not sent ";
echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo;
exit;
}


kdyz ho odstranim tak se email sice neodesle ale stranka uz se nacte a nebo uz
fakt nevim.
skopi
Profil *
mm...ja som mal ten isty problem a bolo to tym, ze nevedel najst "phpmailer/class.phpmailer.php". Resp. na localhoste som ho mal ale na net som ho uz dat zabudol...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: