Autor Zpráva
cremac
Profil
potreboval bych poradit s nasledujicim problemem..
rekneme ze mam index.php do ktereho v <div> vkladam soubor umisteny v adresari /slozka/2/vypis.php. Jedna se o script ktery vypisuje obsah dane slozky a vsech jejich podslozek(nikoliv vsak slozek nadrazenych).. problem je v tom, ze potrebuji, aby si vypis.php myslel ze je spousten z /slozka/2/ a ne z / Nevim jestli to vysvetluji dostatecne.. tedy uvedu nejake zdrojove kody.

index.php
.
.
<div style="
margin: 0px auto;
text-align: left;
WIDTH: 900px;
POSITION: relative"><br>
<?php
$filename='home.php'; // výchozí stránka
if (!empty($_GET['c'])) // je poµadována nějaká stránka?
{
if (File_Exists($_GET['c'].'.php'))
{ // pokud existuje poµadovaná stránka ve sloµce, nastavit vkládaný soubor na jméno stránky
$filename=$_GET['c'].'.php';
}
}
include ($filename); // vloµit soubor
?>
</div>
.
.

vkladany.php
<br>
<? include ('http://server.xx/slozka/2/vypis.php'); ?>


dekuji za jakekoliv rady....
tajny spion
Profil
Taky mam tenhle problem. U me se to tyka podadresaru. Mam v rootu soubor index a hafo dalsich includovanych, dale mam v rootu slozku povidky, kam potrebuju dostat taky index. Ale kdyz v tomto "pod"indexu dam includovani z rootu, pise to error. Mohl by nam dvoum nekdo poradit?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: