Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
josh Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 10. 2007, 18:09:10
Ahoj,
mám JavaScript, kde mám uložené nějaké číselné hodnoty ve dvou proměnných. Tyto dvě hodnoty bych potřeboval dále pomocí PHP zpracovat, ale nevím, jak hodnoty "přesunout" z JavaScriptu do PHP. Diky moc Josh. |
||
K. Profil * |
#2 · Zasláno: 19. 10. 2007, 18:20:42
Zkus ajax.
|
||
josh Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 10. 2007, 18:27:21
a moh by si to jeste trosku upresnit prosim? :o)
diky Josh. |
||
Alphard Profil |
#4 · Zasláno: 19. 10. 2007, 18:36:05
a moh by si to jeste trosku upresnit prosim?
asi ne, je to rozsáhlé :-) znáš nějaký vyhledávač? slovo ajax určitě zná jestli by nevadil reload stránky, tak bude jednodušší pomocí js přesměrovat a proměnné nacpat do adresy, PHP je dostane jako GET |
||
josh Profil * |
#5 · Zasláno: 19. 10. 2007, 20:47:29
zkousel jsem snad vsechno ale nic nefunguje.. :(
byl by nekdo z Vas tak laskav a napsal, co mam jak a kde pouzit? JavaScript neni treba, ten je hotovy, vychazi z nej ony dve inkriminovane promenne auto a moto obsahujici celociselne hodnoty (ktere se ale mohou menit - nejsou konstantni). Potreboval bych je tedy nejak dostat do promennych v PHP. jinak ajax jsem na internetu hledal, ale nedohledal se k tomu, co potrebuji.. Diky Josh. |
||
K. Profil * |
#6 · Zasláno: 20. 10. 2007, 11:54:56
O Ajaxu se mi rozepisovat nechce, to je fakt na dlouho (ale je to IMO mnohem elegantnější řešení).
Zkus alespoň to, co nakousl Alphard: V javascriptu si presmeruj stranku a tam hodnoty proměnné pošli v GETu. Tedy něco jako:
(je to psaný narychlo a bez kontroly, takže je dost možný, že tam jsou chyby. Ale v tomto smyslu by to mělo fungovat) |
||
Časová prodleva: 14 dní
|
|||
J. Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 11. 2007, 20:55:15
Díky K.
Zrovna jsem řešil ten samej problém a našel tvoji odpoveď. Chyba tam není, funguje to. :-) |
||
Časová prodleva: 17 let
|
0