Autor Zpráva
Jack Finger
Profil
čau,
chtěl bych se zeptat, jak mám vytáhnout z cookies informace ze session od phpBB.
vím že to mají nějak "zakódovaný" přes serialize(), ale když jsem se podíval na cz.php.net, kde je i o funkci unserialize() a vyzkoušel ji, píše mi to:
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 0 of 124 bytes in ... on line 11

poradíte please?

díky, Jack F.
bukaj
Profil
Jack Finger
Podle mě v cookies není uložena SESSION a hodnoty jejích proměnných. V cookies je pouze uloženo tzv. session ID - unikátní pro každou session. Jinak data jsou na serveru.

Takže odpověď na otázku jak mám vytáhnout z cookies informace ze session od phpBB zní: Nijak.
Jack Finger
Profil
ach jo, už zase melu, a to je teprve pondělí, smaozřejmě že session a cookies spolu nemají nic společnýho.
prostě phpBB ukládá data o uživateli do cookies v podobě "serialize-ovaného" řetězce, už se mi ho povedlo i unserializovat...ale nakonec jsem to vyřešil jinak. tak nic. sry
Jipi12
Profil *
mozes mi s tym pomoct? prave riesim nieco podobne ako zistit session koli automatickemu postu a neviem si s tym rady......
Joker
Profil
Jack Finger
Kouknul jsem do jednoho skriptu, kde jsem přesně tohle řešil, mělo by to jít přes unserialize.

Pokud to nejde, odhaduju budou na vině magic_quotes, protože automaticky escapují i cookies.
Je potřeba si hlídat stav magic_quotes_gpc a podle toho buď volat nebo nevolat strip_slashes.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: