Autor Zpráva
Zaciatok pomoc
Profil *
kod

header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename=""");

nevite co tam je potreba dat aby sa stahoval subor s takym istym nazvom ako bol aj na server nahraty
Str4wberry
Profil
Zaciatok pomoc
Zkus položit otázku lépe.
header("Content-Description: File Transfer");
header("Content-Type: application/force-download");
header("Content-Disposition: attachment; filename='isty-nazev'");

Alphard
Alphard
Profil
header("Content-Disposition: attachment; filename=\"jmeno\"");
Zaciatok pomoc
Profil *
ale kdys napriklad mam db download a mam v lince napsanou cestu jak to tam mam dat aby se to pak ulozilo s takym jmenem jak je na servery neda se to niak
Joker
Profil
Zaciatok pomoc
Ale o tom zde již dobrou čtvrthodinu hovoříme, Mlho... ;-)
Prostě do filename se dá název, pod kterým se to má uložit, když tam dám třeba filename="blabla.bla", nabídne mi to ke stažení soubor blabla.bla.
Zaciatok pomoc
Profil *
jo ale ja mam i v db nazev ale napriklad takhle ahoj a kdys to je ahoj.mp3 a stahuje se to s nazvem ahoj tak se to ulozi jako poskodenej zip
Joker
Profil
No tak tam *asi* bude potřeba dát i příponu...
Btw. pokud je v databázi jenom jméno souboru, jak se pozná, jakou má příponu?
Co když budu mít třeba ahoj.mp3 a ahoj.jpg?
Zaciatok pomoc
Profil *
no ja nevim jako muzu s explode udelat tohle

mam adresu napriklad http://www.web.cz/ahoj.mp3 a chcem aby sa do nazvu ulozilo iba to ahoj.mp3 neviete prosim vas ako
djlj
Profil
Zaciatok pomoc
basename
Zaciatok pomoc
Profil *
basename

co to je :D
djlj
Profil
:D
Se směješ své blbosti?

Že by to byla php funkce? Nevím. Zkus to prokonsultovat s Google a php manuálem, určitě na to přijdeš!
Zaciatok pomoc
Profil *
jj oki djlj

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: