Autor Zpráva
Nitra
Profil *
Zdravím...

Takže ja som si urobil prihlasovací formulár a mám aj cookies nastavené na nejaký čas. Chcel by som vedet ako sa dá urobiť niečo také čo keď mi cookies uplynu aby mi odhlasilo použivatela...Ďakujem
Str4wberry
Profil
Nitra
STFW — http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=436
Nitra
Profil *
diki kuknem to
Nitra
Profil *
no nič take som tam bohužial nenašiel
Joker
Profil
Nitra
Chcel by som vedet ako sa dá urobiť niečo také čo keď mi cookies uplynu aby mi odhlasilo použivatela
Po uplynutí životnosti ta proměnná v cookies jednoduše přestane existovat. Stačí při načtení stránky otestovat, jestli ta cookie ještě je.
Aby se dynamicky vyvolala nějaká událost na klientovi ve chvíli vypršení cookie, to v PHP nejde. Na to máme Javascript.
tajny spion
Profil
Nitra
Pouzij srejdu (Googla) a najdi si $_SESSIONS

Ohledne odhlaseni, v kazdem pripade(!) by melo byt manualni... automaticke odhlasovani v SESSIONS je doslova automaticke, ptze je stanoven nejaky limit... tak jsem se to docetl... :)
Nitra
Profil *
oka v javascripte s ado da ako urobiť?
Str4wberry
Profil
Nitra
Občas koukni na Jak psát web — viz http://www.jakpsatweb.cz/javascript/priklady/cookie-rozsekani.html
Nitra
Profil *
Nedalo by sa volako tak urobiť že if cookie uplinie tak by to napr presmerovalo no login.php?
Str4wberry
Profil
Nitra
„Nedalo by sa volako tak urobiť že if cookie uplinie tak by to napr presmerovalo no login.php?“
PHP funkce header()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: