| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| jakub89 Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 10. 2007, 16:43:44
Tak teda zakladam novu temu :/
Snazim sa rozbehnut server na mojom pc aby som sa mohol ucit jazyk php. Easyphp som nainstaloval a moje skusobne php subory zo serveru som prekopiroval do mojho pc, do priecinka www v easyphp. No po otvoreni stranky sa ukaze stranka dost blbo: $hesloone a druhé $heslotwo"; ?> [i/] pricom php mod je nasledovny a na serveri funguje v poriadku: [i]<? $hesloone="38814"; $heslotwo="37814"; if ($hesloone == $heslotwo) echo "Heslo $hesloone sa zhoduje a je správne"; else echo "Heslá niesú rovnaké! Jedno je <b>$hesloone</b> a druhé <b>$heslotwo</b>"; ?> teda vysledok by mal byt: Heslá niesú rovnaké! Jedno je 38814 a druhé 37814 No jednoducho z toho vyplyva ze nieco nieje v poriadku a ja vobec neviem co.. Easyphp mi ukazuje ze Apache a MySQL bezi.. prosim teda o radu skusenejsich. |
||
| Mastodont Profil |
#2 · Zasláno: 31. 10. 2007, 17:21:15
Zkus dát na začátek namísto "<?" delší "<?php"
|
||
| jakub89 Profil * |
#3 · Zasláno: 31. 10. 2007, 17:55:35
skusal som, nepomohlo..
|
||
| bukaj Profil |
#4 · Zasláno: 31. 10. 2007, 22:24:12
jakub89
Pokud se ti tam vypisuje něco, co nemá, chyba nebude na straně serveru, PHP či MySQL, ale na straně skriptu. |
||
| nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 31. 10. 2007, 22:32:43 · Upravil/a: nightfish
1) co ti to napíše, když se podíváš do zdrojového kódu vygenerované stránky?
2) pod jakým názvem jsi soubor do složky www uložil? (soubor musí mít příponu .php) |
||
| jakub89 Profil * |
#6 · Zasláno: 31. 10. 2007, 22:47:12
bukaj
skript by mal byt v poriadku. Na vzdialenom serveri totiz funguje normalne. A na mojom pc nefunguje ani <? echo "Ahoj" ?>. Nevypise to vobec nic. Stranka je cista. nightfish 1. v zdrojovom kode vyg. stranky je cely skript tak ako som ho napisal v tvare <? .... ... ?>. Na stranke sa vsak ukazuju len niektore casti skriptu (tak ako som to napisal vyssie). 2. subor je s priponou .php a spustam ho takto http://localhost/PHP/testy2.php . Uvodna stranka (ked otvorim localhost) easyphp mi nabehne ok. |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0