Autor Zpráva
kefo
Profil *
zdravim,

mam web na kterem inkluduji obsah cez url ... (klasicky index.php?obsah=premena)


<html>
<head>
<title>dynamicky title</title>
</head>
<body>
-- inkludovany obsah pomoci url --
</body>
</html>


no ale problem mam v tom, ze nejprve je title a az pak je inkludovany obsah => nemuzu ovlivnit promenou ktera udava title.
a kdyby sem to chtel, tak musim cez url inkludovat ne jenom dane BODY ale vsechno, od HEAD az po /BODY a to je samozrejme zbytocny a neprakticky.

no a chci se zeptat jak to mam udelat tedy, napadlo me inkludovat dalsi vec, ale to je strasne neprakticky, delat inkludovani nadpisu cez nove procedury, a ukaldat nazvy do novych souboru ... ne?

vim ze se to da resit nejak cez smarty, ale ty neumim, a muj hosting to asi ani nepodporuje.

dekuji.
tiso
Profil
Riešenia si si popísal sám, keďže ich nechceš použiť, tak ti sa ti nedá pomôcť...
Casero
Profil
kefo
Co klasicky pole?... <title>$pole[$_POST["obsah"]]</title>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: