Autor Zpráva
Jack Finger
Profil
dobrý večer,
chtěl bych se zeptat, jak mi tohle může vypsat "ano"..?:

session_destroy(); // stejný případ i u unset($_SESSION['loged_in']);
echo isset($_SESSION['loged_in']) ? "ano" : "ne";

Jack F.
Alphard
Profil
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=62 001
Jack Finger
Profil
já vím k čemu slouží ?, ale nechápu, jak to může vypsat ano, když jsem předtím "zničil" $_SESSION['loged_in']...
Alphard
Profil
znič to takhle:

session_start();
$_SESSION = array();
if (isset($_COOKIE[session_name()])) setcookie(session_name(), '', time()-42000, '/');
session_destroy();


echo isset($_SESSION['loged_in']) ? "ano" : "ne";
Jack Finger
Profil
aha, opět za to může register_globals, grrr, proč to nemůžou nechat vypnutý, proč to vůbec existuje? i tak díky Alpharde.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0