Autor Zpráva
sh00ter
Profil
zdravim, zkousel sem prejmenovat slozku pomoci fce rename() ale nak mi to nechce fachat, pise to ze nemam prava, nevite co s tim?
djlj
Profil
Že by nastavit vhodná práva?
sh00ter
Profil
chmod vseho, vcetne slozky a slozek nadrazenejch mam 777
bukaj
Profil
sh00ter
ale nak mi to nechce fachat, pise to ze nemam prava, nevite co s tim?
chmod vseho, vcetne slozky a slozek nadrazenejch mam 777
A opravdu je v té chybové hlášce, že nemáš dostatečná práva? (Aneb což takhle ji sem zkopírovat...)
sh00ter
Profil
oukej
Warning: rename(Foto/1/,zzz) [function.rename.php]: Permission denied in /home/free/ic.cz/r/rybicky-avl/root/www/includes/fotky.php on line 34
tiso
Profil
sh00ter
1. máš tam zbytočné lomítko
2. že je zakázaná funkcia rename ti nenapadlo?
djlj
Profil
sh00ter
Sám jsem předevčírem přejmenovával kupy složek php skriptem, nejdřív jsem měl stejnou chybu jako ty, ale až jsem nastavil pro všechny složky, které jsem chtěl přesunout, práva na 777, vše proběhlo bez problému. Asi děláš někde chybu :).

2. že je zakázaná funkcia rename ti nenapadlo?
To by vypsalo něco jiného.
sh00ter
Profil
skousel sem s lomitkem i bez lomitka, ted sem zjistil ze souborum tam chmod nastavovat nemuzu, ale slozkam jo...:D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0