Autor Zpráva
Onda
Profil *
Mam taykto script


//Funcion resizepics
function resizepics($filename, $newwidth, $newheight)
{
list($width, $height, $typ) = getimagesize($filename);
if($width > $height && $newheight < $height){
$newheight = $height / ($width / $newwidth);
} else if ($width < $height && $newwidth < $width) {
$newwidth = $width / ($height / $newheight);
} else {
$newwidth = $width;
$newheight = $height;
}
$thumb = imagecreatetruecolor($newwidth, $newheight);
switch($typ){

case(IMAGETYPE_JPEG): $source = imagecreatefromjpeg($filename); break;
case(IMAGETYPE_PNG): $source = imagecreatefrompng($filename); break;
case(IMAGETYPE_GIF): $source = imagecreatefromgif($filename); break;
}

imagecopyresized($thumb, $source, 0, 0, 0, 0, $newwidth, $newheight,
$width,
$height);
return imagepng($thumb);

}



A cez toto nejde zobrazit fotky z mobli, ktore su JPG a neviem preco nejdu,
netreba tam iny imagecreatefrom ..??
Str4wberry
Profil
Odpovídám Ondovi:
„Mam taykto script“
To je sice hezké…

„A cez toto nejde zobrazit fotky z mobli“
Řekl bych, že to bude rozbité.
Onda
Profil *
ako to mam vyriesit?
djlj
Profil
Onda
Jak to máme vědět? Tohle není věštírna a ani žádný ze zaregistrovaných uživatelů nevyfasuje automaticky křišťálovou kouli (já ji aspoň nedostal :)). Takže by bylo vhodně sem třeba i napsat, jakou že chybu ti to vypisuje.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: