Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
External Profil |
#1 · Zasláno: 3. 5. 2005, 20:22:50
Prosím, poradí mi někdo, kde je chyba? CHci na stránce od webzdarma nainstalovat phpBB diskusní forum a stále to píše error: phpBB : Critical Error
Could not connect to the database Co s tím mám proboha dělat? Vyplňují se tyto položky: Default board language: Database Type: Choose your installation method: Database Configuration Database Server Hostname / DSN: Your Database Name: Database Username: Database Password: Prefix for tables in database: Admin Configuration Admin Email Address: Domain Name: Server Port: Script path: Administrator Username: Administrator Password: Administrator Password [ Confirm ]: Je možné že jsem něco špatně vyplnil, či čo? Nebo je chyba někde v nastavení webzdarma.cz? Děkuji za odpověď každému, kdo s tím má zkušenost. |
||
Šlaha Profil |
#2 · Zasláno: 3. 5. 2005, 21:09:37
Máš aktivovanou databázi na WZ? Těžko říct, jak si to vyplnil, když nepíšeš, co si vyplnil
|
||
External Profil |
#3 · Zasláno: 3. 5. 2005, 21:35:04
Ano, databázi jsem aktivoval.
Vyplnil jsem následovně: Anebo víte co? tady je adresa: Text odkazu Tam to zkuste vyplnit a komu se to povede, a´t sem pak napíše, jak se mu to povedlo, prosím. Já to pak stejně smažu a nahraju znova...s vlastníma heslama. |
||
Šlaha Profil |
#4 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:04:46
A heslo?
|
||
Acci Profil |
#5 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:09:48
Database Server Hostname / DSN: mysql.webzdrama.cz
Your Database Name: rammstein Database Username: (Toto jsi naspal při vytváření databáze na WZ) Database Password: (Toto jsi naspal při vytváření databáze na WZ) ------ Admin Email Address: (Tvůj meil) Administrator Username: (Tvé uživatelské jméno - vymysli si) Administrator Password: (Tvé uživatelské heslo - vymysli si a zapamatuj) |
||
Šlaha Profil |
#6 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:17:55
Přesně tak, kdybych věděl heslo, nainstaluju to (asi).
|
||
bojars Profil |
#7 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:34:08
|
||
External Profil |
#8 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:36:45
heslo je: test
|
||
External Profil |
#9 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:40:20
asi jsem to již zvládnul
|
||
External Profil |
#10 · Zasláno: 3. 5. 2005, 22:54:54
Další problém: Tohle je sice pěkné: Text odkazu, ale jak se do tý stránky dostanu, to už nikdo neřekne...a já to pak mám konfigurovat kde?
|
||
Kráťa Profil |
#11 · Zasláno: 3. 5. 2005, 23:06:49
Mrkni na české fórum o phpBB, 3,8 spoust věcí je tam vyřešeno.
|
||
External Profil |
#12 · Zasláno: 3. 5. 2005, 23:08:48
Prosím, jediá věc: jak se dostanu do administrační sekce? Děkuji
|
||
External Profil |
#13 · Zasláno: 3. 5. 2005, 23:20:40
Zdá se že jsem na to konečně kápnul
|
||
External Profil |
#14 · Zasláno: 5. 5. 2005, 23:18:54
Tak ale teď už je to konec mých sil. Vše jsem již měl nainstalované, ale pak jsem to smazal z FTP a chci to nainstalovat znova. Ale podruhé to jakoby nejde! Jak je to jen možné? Zůstaly tam snad nějaké zbytky po minulé instalaci? je to na adrese:
http://rammstein.mysteria.cz/php/install/install.php Vyplnuju to takhle: Default board language: english Database Type: 3 Choose your installation method: ins Database Configuration Database Server Hostname / DSN: mysql.webzdrama.cz Your Database Name: rammstein Database Username: rammstein Database Password: test ...to sem vyplnil na webzdarma Prefix for tables in database: standartně Admin Configuration Admin Email Address: xeternal@seznam.cz Domain Name: rammstein.mysteria.cz Server Port: standartně Script path: standartně Administrator Username: External Administrator Password: /cokoliv, pak mě to řekněte/ Administrator Password [ Confirm ]: /cokoliv, pak mě to řekněte/ |
||
Acci Profil |
#15 · Zasláno: 6. 5. 2005, 06:29:12
Musíš souboru config.php nastavit přístupové práva na 666
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0