Autor Zpráva
matus1171
Profil
Cafte robim formular mam tak spravené :


<form action="http://www.ceskatelevize.cz/teletext/picture.php?" method="get">

<p>&nbsp;</p>
<p align="center"><strong>Čt 1 - Teletext</strong></p>
<p align="center"><a target="_parent" href="http://www.ceskatelevize.cz/teletext/picture.php?"><img height="388" alt="" hspace="1" width="450" vspace="1" border="1" src="http://www.ceskatelevize.cz/teletext/picture.php?channel=0&amp;pa ge=100A" /></a></p>
<p>Stránka 100-999: <input maxlength="3" size="3" name="page" /> <br />
Podstránka 1-10: <input maxlength="1" size="3" name="channel" /><br />
<input type="submit" value="ok" /> </p>
</form>


A chem ked dam odoslat aby sa mi zmenil obrázok na tej istej stránke pretoze mi stalé otvara novu stranku s obrazkom ako to mam spravit diki?
djlj
Profil
matus1171
1. Sklidni se.
2. Blbne ti klávesnice — omylem ti píše velkými písmeny.
3. Příště si vymysli inteligentnější název tématu. Tento umí vymyslet i průměrně inteligentní opice. (Opravdu se chceš rovnat jen její úrovni?)

K dotazu: nejen, žes ho popsal naprosto nesrozumitelně, ale nikde nevidím, že bys používat hodnoty odeslané z formuláře, tj. $_GET['page'] a $_GET['channel'].
matus1171
Profil
a kde je odpoved ?hmm?
djlj
Profil
matus1171
A kde je nějaký konkrétní srozumitelný dotaz, hmm?
matus1171
Profil
si pozri http://www.onlinetv.hu.cz/text-ct1.html a ked dam potvrdit mi otvori obrazok v novom okne ako mam spravit aby mi otvorilo ne tej istej stránke?
matus1171
Profil
stránka je http://www.onlinetv.hu.cz/text-ct1.html
djlj
Profil
Oddělej z formuláře target="_blank".
matus1171
Profil
hej ale aj tak mi otvori v tom istom okne stanku s tym obrazkom

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0