Autor Zpráva
Lucas
Profil *
Normalne s tym nemam problem, ale teraz mam projekt, kde sa s datumami robia brutalne veci, tak chcem si byt na istom...

ako chápe PHP, pripadne SQL dátum napriklad 2007-11-20 00:00:00 ?

resp. jedna sekunda po 2007-11-19 23:59:59 je ten vyssie spomenuty datum?

alebo este inac.. existuje nieco ako 2007-11-19 24:00:00 ?
BetaCam
Profil
2007-11-19 24:00:00 - neexistuje

jedna sekunda po 2007-11-19 23:59:59 je 2007-11-20 00:00:00

otestovat si to můžes třeba funkcí strtotime()
DFly
Profil
pozor na prechody v mistech letniho a zimniho casu - tam jedna sec znamena hodne :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0