Autor Zpráva
anonym
Profil *
<?
ftp_connect('127.0.0.1',14147);
?>

Proc se mi to nechci pripojit localhostu?
Měsíček
Profil
připojení ftp na localhost (tak jak to máš ty ), bych řekl, že neexistuje, ale nejsem si tím 100% jistý ..
BetaCam
Profil
1. co to vypisuje za chybu?
2. beží ti FTP server?
3. Máš správně napsanej port?
anonym
Profil *
1. Právě že nic. Dojede to až na timeout
2. Pouzivam XAMPP a FileZilla bezi.
3. To nevim. Na script jsem pouzil ten, pres ktery sem se prihlasoval na te filezille.
Měsíček
Profil
Reaguji na BetaCam :

To se jako vážně dá připojit na lokál pomocí IP (127.0.0.1) ??? A co když tam půjde z jiného komplu tak se tam jaksi taksi nedostane ... pokuď vím tak jedině jestli má nastavený web server s veřejnou IP ..
anonym
Profil *
Měsíček
Proc by tam nekdo chodil z jiného PC?
Já to mám jako "ftp klienta" a pristup potrebuju jenom ja.
Měsíček
Profil
Reaguji na Anonym :

Víš co říkáš za hloupost ?? IP 127.0.0.1 tě odkáže na localhost jen na počítači na kterém jsi to znamená pokaždé jinde ;) kdyby jsi byl u mě a zkusil skript (připojí nepřipojí tě to ke "mě") a kdybych byl u tebe (připojí nepřipojí se to k "tobě") ..
anonym
Profil *
Měsíček
To presne chci!!!
BetaCam
Profil
To se jako vážně dá připojit na lokál pomocí IP (127.0.0.1)

A proč by jako nešlo?? On se chce pripojovat na svůj FTP server, kterej mu běží na jeho počítači a chce se na něj připojovat pouze ze svého počítače. Je to běžná praxe pri ladění scriptů, které používají FTP připojení.
anonym
Profil *
BetaCam

Ano!! Teď si to vystihl!!
Mike8748
Profil
ftp_connect("127.0.0.1",21);

FTP je sluzba bezici standartne na portu 21

na port 14147 se pripojuje vzdaleny ovladaci panel filezily, ne klient
anonym
Profil *
Mike8748
OK
Jeste bych se potreboval prihlasit. zkousel jsem to takhle.
$pripojeni=ftp_connect('127.0.0.1',21);
ftp_login($pripojeni,'','');

Jelikoz musim zadat username a pass, tak sem to nechal prazdny a házi mi to chybu. Dá se to doladit?
Měsíček
Profil
hmm .. tak to bych rád věděl, jestli opravdu ten ftp server máš ... něják se mi to pořád nezdá ..
Mike8748
Profil
anonym
1) pokud to pise njakou chybu, nemyslis ze by bylo dobry napsat jakou chybu to pise?

2)
>>Jelikoz musim zadat username a pass, tak sem to nechal prazdny
nejak nechapu tu vetu. pokud se chces prihlasit, tak potrebujes loginname a heslo. to je druhej a treti parametr ftp_login. kdyz to nechas prazdny, tak se to tezko prihlasi ne?
Měsíček
Profil
on neví co tam dát ;)
anonym
Profil *
Mike8748

<?php
$pripojeni=ftp_connect('127.0.0.1',21);
ftp_login($pripojeni,'','');
?>

Chyba: Warning: ftp_login() [function.ftp-login]: Syntax error in D:Programmingapachexampphtdocsindex.php on line 3
Měsíček
Profil
A co třeba tohle :

<?php

$ftp_server = "127.0.0.1";
$ftp_user = "";
$ftp_pass = "";


$conn_id = ftp_connect($ftp_server) or die("Nelze se připojit k $ftp_server");


if (@ftp_login($conn_id, $ftp_user, $ftp_pass)) {
echo "Připojeno k $ftp_user@$ftp_server
";
} else {
echo "Nelze se připojit k $ftp_user
";
}

ftp_close($conn_id);
?>
BetaCam
Profil
jinak ten @ ber s rezervou nevím co to udělá kdyžtak to dej pryč ...

Ten nemusí brát s rezervou. Pro tvojí informaci @ potlačuje chybové hlášky.
Měsíček
Profil
Reaguji na BetaCam :

Díky, na tohle jsem právě nemohl přijít, co to znamenalo.
djlj
Profil
tak to bych rád věděl, jestli opravdu ten ftp server máš ... něják se mi to pořád nezdá ..
Co je na to divného? Za minutu ho může mít každý, programů je na to hromada.

Jelikoz musim zadat username a pass, tak sem to nechal prazdny a házi mi to chybu.
Jelikož, jak píšeš, musíš zadat uživatele a heslo, tak to nenechávej prázdný a vyplň je tam.
anonym
Profil *
djlj
Vyplnil bych, ale nevim co tam mam napsat.
djlj
Profil
anonym
Uživatele a heslo, kterými se připojíš na to ftp. Ty si nastavíš v programu, který používáš pro vytvoření ftp.
Mike8748
Profil
anonym
pres ovladaci panel (to co se otevre kdyz dvakrat kliknes na ikonku Fz u hodin) si vytvoris uzivatele, a nastavis mu opravneni (a samozdrejme heslo)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0