Autor Zpráva
RuMeC
Profil *
Zdravim,

mam script ktery sa pořad opakuje a dicki vyplivne data v $neco ... a ty data
potrebuju vypsat na obrazovku ... kdyz bych to udelal pres echo tak by sa to
hned premazalo ... skusil jsem to pres js pomoci getElementById vlozit do divu
ale problem je vtom ze tuto funkci by jsem mosel spustit pres onclick bo tak
...

nejake napady jak ziskat ty data pokazde ... ???
BlueRain
Profil
getElementById ?
Nesplety sis sekci?
RuMeC
Profil *
zase ty omg ... ne nespletl sem si ji ... jen sem tam nahodil to ze sem to skousel stimto spusobem ..
BetaCam
Profil
$xyz .= $něco;
echo $xyz;

???
RuMeC
Profil *
ne ... potrebuju aby sa ty data ukladali mimo script na obrazovku pod sebe ...
BetaCam
Profil
ne ... potrebuju aby sa ty data ukladali mimo script na obrazovku pod sebe ...

V tom případě nechápu otázku :)
RuMeC
Profil *
script me viplivne cislo ... to cislo potrebju hned vypsat mimo script ... to by nebylo nijak tezke ale problem je vtom ze ten script sa porad opakuje dokola ...
BetaCam
Profil
Já jenom nechápu co myslíš tou větou to cislo potrebju hned vypsat mimo script.
RuMeC
Profil *
potrebuju ho hned vypsat mimo ten script jelikoz sa ten script spusti znovu a generuje neco noveho ... a vsecko co vygeneruje potrebuju vypsat např.. do nejakeho divu ...
BetaCam
Profil
A spouští se ten script jak CRONem?? Nechápou co ti prání si všechno co ten script generuje zapsat třeba do souboru či DB a z toho si to vytáhnout.
RuMeC
Profil *
hmm ... mam upload vice souboru a potrebuju ziskat adrese ktem souborum:

if(count($_FILES["soubor"]['name'])>0) {
for($j=0; $j < count($_FILES["soubor"]['name']); $j++) {

$nazev_souboru = $_FILES['soubor']['tmp_name']["$j"];
$cil = "upload/".$_FILES['soubor']['name']["$j"]."";
$up = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil);

//nazev souboru ...
echo $cil;
}
}

a potrebuju vypsat např. sem $cil ... kdyz budu uploudovat např. 2 soubory tak ten script pojede 2x a vyplivne 2x $cil ....
Nox
Profil
a ty data potrebuju vypsat na obrazovku

<div>
<?php
if(count($_FILES["soubor"]['name'])>0) {
for($j=0; $j < count($_FILES["soubor"]['name']); $j++) {

$nazev_souboru = $_FILES['soubor']['tmp_name'][$j];
$cil = "upload/".$_FILES['soubor']['name'][$j]."";
$up = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil);

echo $cil;
} }?></div>

nebo nechápu, co je za problém...
BetaCam
Profil
a potrebuju vypsat např. sem $cil ... kdyz budu uploudovat např. 2 soubory tak ten script pojede 2x a vyplivne 2x $cil ....

No to vyplivne no a co je teda za problem???
RuMeC
Profil *
už jsem to vyřešil ... do prvniho cyklu jsem přidal $cile[] = $cil;

a pak zpracoval přes:
foreach ($cile AS $num => $name){
echo "".$name."</br>";
}
BetaCam
Profil
už jsem to vyřešil ... do prvniho cyklu jsem přidal $cile[] = $cil;

a pak zpracoval přes:
foreach ($cile AS $num => $name){
echo "".$name."</br>";
}


A mohu se zeptat na důvod této wifikundace??

1. nechápu rozdíl mezi původním kódem a tímto. Efekt mi opravdu neni zcela jasný.
2. to echo mi přijde trochu divoké nestačilo by ti echo $name.'</br>';
3. nebylo by jednoduší udělat tohle :

if(count($_FILES["soubor"]['name'])>0) {
for($j=0; $j < count($_FILES["soubor"]['name']); $j++) {

$nazev_souboru = $_FILES['soubor']['tmp_name']["$j"];
$cil = "upload/".$_FILES['soubor']['name']["$j"]."";
$up = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil);

$out .= $cil.'<br />';
}
}

echo $out;

než dávat další cyklus??
RuMeC
Profil *
BetaCam

omg a tos nemohl napsat dřív ... ??? to sem prave že potřeboval ... dik ..
BetaCam
Profil
omg a tos nemohl napsat dřív ... ??? to sem prave že potřeboval ... dik ..

Hochu čteš ty vůbec ty příspěvky někdy?? Napsal sem ti to hned v mém prvním příspěvku v 20:30:52. Takže možná by sis pro příště měl rady co ti tu ostatní dávají lépe pročíst.
RuMeC
Profil *
ehm no sry ...

spatne sem si precetl ten kod ...

$xyz .= $něco;
echo $xyz;

nevsiml sem ti ze je tam .= ... porad sem tam videl = ...
moja chyba ... sry za ztraceny čas ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0