Autor Zpráva
Jozefe
Profil *
ahojte potreboval by som script ktory by na mojej stranke prehraval vybranu musiku ale prehravat by zacal az v tedy ked uzivatel klikne na play

moc vam budem v dacny
Alphard
Profil
v PHP to nevyřešíš, asi nejschůdnějším řešením je využít přehrávač u klienta, např windows media player, nebo vlastní flash přehrávač
Jozefe
Profil *
Alphard


jj a muzes mi prosimte poslat kod na windows media player no ale nemel by byt kockovej ale vodorovnej diky
habendorf
Profil
muzes mi prosimte poslat kod na windows media player

Heh?
Jozefe
Profil *
habendorf
jednoducho mam v db ulozene cesty k suboru napriklad k mp3 a chcem to s jednoduchym objeckt kodom prehrat ale nikde taky objeckt neviem najist neviete mi pomoc
Alphard
Profil
Jozefe
jj a muzes mi prosimte poslat kod na windows media player
nemůžu, WMP není opensource a já nejsem z Microsoftu :-)

ale k problému, vím jak to myslíš, ale zpaměti to nenapíši, musel bych hledat a tomůžeš i ty
misak6
Profil
jj a muzes mi prosimte poslat kod na windows media player no ale nemel by byt kockovej ale vodorovnej diky
jednoducho mam v db ulozene cesty k suboru napriklad k mp3 a chcem to s jednoduchym objeckt kodom prehrat ale nikde taky objeckt neviem najist neviete mi pomoc
to ve slovenštině nemáte rozdíl mezi slovem "pomoct" a "udělat"?
Jozefe
Profil *
a niaky opensource neexistuje
habendorf
Profil
a niaky opensource neexistuje

Především existuje google.
Jozefe
Profil *
habendorf

jo hledal sem ale nic jednoduchyho sem nenasel vis ja potrebuju jenom nakej velmi jednoduchej object a ne naky playlist a tak
Summer
Profil *
čaute,nemohol by mi niekto pls. poslať kod na windows media player?....pls,veľmi to potrebujem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0