Autor Zpráva

Profil *
chci uploadnout větší soubor jak nato ? dík
Str4wberry
Profil
Uploadovat ho — http://megaupload.cz/

Profil *
jéj nepodporuju takové organizace :D no to je fuk

prostě chci si nahrávat na svuj hosting větší soubory a nevím jak nato soubory do 2MB(přibližně) uploadnu normálním způsobem

něco většího mi to ale neuploadne.

move_uploaded_file($_FILES['aa']['tmp_name'],$soubor);

jak se to řeší ? více jak 10MB ten soubor nebude mít
tiso
Profil
1. zmena nastavení v php.ini
2. upload cez ftp
3. iný spôsob uploadovania, presne neviem ako funguje ten upload veľkých súborov na niektorých stránkach...
HGD
Profil
nad timhle tématem jsem už taky několikrát přemejšlel. Teoreticky i vim, ale prakticky mi nikdo přesně neporadil. Teorie je taková, že by byl ftp klient, ale ne klasickej, ale normálně na webu. Spustilo by se to "newiditelně". Prostě a jasně, že by se to chovalo např. jako Totalcomander, ale byla to stránka na webu.

Profil *
jo něco jsem četl někde že takhle by se to dalo řešit a že php by je schopno udělat jako by spojeni aby se chovalo jako přimo nahravani přez ftp. ale todle asi dokupy nedám

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0