| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Coalman Profil * |
#1 · Zasláno: 6. 5. 2005, 23:21:49
vubec nevim v cem je chyba, vypada to spravne predem dik za radu
<? $date = date("m.d.y"); /* recipients */ $recipient .= "x@x.cz" . ", " ; $recipient .= ("$_POST[jmeno]"." "."<$_POST[email]>"); /* subject */ $subject = ("Prihlaska: Dospeli"); /* message */ $message .= ("Prihlaska: Dospeli"."\n"); $message .= "Dne: $date\n"; $message .= "Jmeno: $_POST[jmeno]\n"; $message .= "Rodne Cislo: $_POST[rc]\n"; $message .= "Adresa: $_POST[adresa]\n"; $message .= "Telefon: $_POST[telefon]\n"; $message .= "E-mail: $_POST[email]\n"; $message .= "Termin: $_POST[termin]\n"; $message .= "Doprava: $_POST[auto]\n"; $message .= "Pocet lidi: $_POST[team]\n"; $message .= "Poznámka: $_POST[poznamka]\n"; $message .= "------------------------\n"; $headers .= "From: ArmyShow <x@x.cz>\n"; $headers .= "X-Sender: <x@x.cz>\n"; $headers .= "X-Mailer: PHP\n"; // mailový klient $headers .= "X-Priority: 1\n"; // Urgentní vzkaz! mail($recipient, $subject, $message, $headers); echo "<center><font face=Arial>Vaše objednavka byla vytvořena</font>"; ?> |
||
| Yuhů Profil |
#2 · Zasláno: 7. 5. 2005, 01:26:37
taky myslím, že to vypadá správně. Jakou chybu to hlásí?
Jestli nezjistíš, co to je, tak zkus spustit tohle: mail("moje@adresa.cz", "ahoj", "ahoj") a koukni, jestli ti to dojde. |
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 7. 5. 2005, 09:34:48
prave ze nic, jeste jsem pridal
if (Mail("$recipient", "$subject", "$message", "$headers")) { echo "<center><font face=Arial>Vaše objednavka byla vytvořena</font>"; } else { echo "Zprávu se nepodařilo odeslat"; } a vse vypada ok... jen ty emaily mi nedojdou :/ |
||
| none Profil |
#4 · Zasláno: 7. 5. 2005, 10:24:35
pockej a jaký mas e.mail ja sem se tomu taky divil a nakonec mi to maily házelo jako spam mam gmail a ty maly to hazí automaticky do dpam truhli
|
||
| coalman Profil * |
#5 · Zasláno: 7. 5. 2005, 10:27:03
post a hotmail ...
|
||
| none Profil |
#6 · Zasláno: 7. 5. 2005, 10:29:33
no tak se podivej do spamu
|
||
| coalman Profil * |
#7 · Zasláno: 7. 5. 2005, 10:39:09
na hotmailu by me to hodilo do trashcan ... ale nic
|
||
| none Profil |
#8 · Zasláno: 7. 5. 2005, 10:43:18
if (mail("moje@adresa", $predmet, $zprava, "From: " . $mail_odesilatele))
toto musi jit |
||
| coalman Profil * |
#9 · Zasláno: 7. 5. 2005, 10:59:44
Jeste mam jeden dotaz - mam anketu ...
tady je script na ukladani hlasu ..ale mam to spatne - nefunguje mi header ... kdyz nekdo hlasuje poprve tak se prida hlas a return na anketu..kdyz uz ale klikne podruhe tak skoci bile okno. Co mam spatne? Predem dik za radu <? require ("connect.php"); if ($HTTP_COOKIE_VARS['anketa'.$_GET[id].'Voted']) { return; } mysql_query("UPDATE anketa_odpoved SET pocet=pocet+1 WHERE id_odpoved=$_GET[id]"); SetCookie('anketa'.$_GET[id].'Voted', '1', time()+(7*24*60*60) ); //$x = Header("Location: $HTTP_REFERER"); echo "Jiz jste hlasoval!"; ?> |
||
| Anonymní Profil * |
#10 · Zasláno: 7. 5. 2005, 12:08:21
btw : ta anketa je na http://www.coalman.net/army/ ... fakt nevim cim to muze byt
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0