Autor Zpráva
Jozefe
Profil *
<b>Registrace</b><br>

V&iacute;tej v registracii do Mafia Game Projekt. Nejprve na
t&eacute;to
str&aacute;nce vypln&iacute;&scaron; potrebn&eacute;
&uacute;daje.
Dekujeme za registraci a te&scaron;&iacute;me se, že je
n&aacute;s o dal&scaron;&iacute;ho Mafi&aacute;na
v&iacute;c.<br>
<br>

<center>
<form name="reg" method="POST" action="">
Mafiansk&yacute; jm&eacute;no:<br>
<input class=reg name="user"><br>
Heslo:<br>
<input class=reg name="password1" type="password"><br>
Overen&iacute; hesla:<br>
<input class=reg name="password2" type="password"><br>
Emailov&aacute; adresa:<br>
<input class=reg name="email"><br>
Země:<br>
<select class=reg name="stat">
<option>Cesko</option>
<option>Slovesnko</option>
<option>in&aacute; země</option>
</select>
<br>
<input class="reg" name=reg value="Registruj!" type="submit">
</form>
</center>


ked kliknem na registruj ide na index.php skusal som dat do action registruj.php ale itak ma to presmeruje na index.php neviete preco
Str4wberry
Profil
Asi soubor „registruj.php“ přesměrovává na „index.php“.
Jozefe
Profil *
tady mas kod registruj.php


<?php

ob_start();
if(isset($_POST['reg'])){
$user=trim($_POST['user']);
$password1=$_POST['password1'];
$password2=$_POST['password2'];
$email=trim($_POST['email']);
$stat=trim($_POST['stat']);
if($user=="" or $password1=="" or $email=="" or $stat==""){
$backlink="index.php?page=registrace&chyba=nevyplneno";
}else{
require "../db.php";
$PocetStejnych=mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `users` WHERE `user`='$user' OR `email`='$email'"), 0);
if($PocetStejnych!=0){
$backlink="index.php?page=registrace&chyba=existuje";
}elseif($password1 != $password2){
$backlink="index.php?page=registrace&chyba=hesla";
}else{
$password=md5($password1);
$VlozData=mysql_query("INSERT INTO users (user,password,email,stat,reg_datum) VALUES ('$user', '$password', '$email', '$stat', NOW()()") or die (mysql_error());
$backlink="index.php?ok=registrovan";
}

}
}else{
$backlink="index.php?page=registrace&ok=registrovan";
}
header ("Location: $backlink");
ob_end_flush();
?>
Str4wberry
Profil
Jozefe napsal:
„tady mas kod registruj.php“
Takhle tady nefungujeme.
Jozefe
Profil *
Str4wberry

ja sem jenom chtel ukazat ze nidke mi to nesmeruje na index a nevim proc to nejde jak ma
Str4wberry
Profil
Odpovídám Jozefe:
„ja sem jenom chtel ukazat ze nidke mi to nesmeruje na index“
Vážně? A co ta funkce header().
Jozefe
Profil *
jenze to headeruje na index.php?page=registrace a to je zase neco jineho nez index.php aspon na moji strance :D
Jozefe
Profil *
Str4wberryuz to de diky za snahu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: