Autor Zpráva
Petr Kops
Profil *
<html>
<head><title>Odeslání souborů na server</title></head>
<body>
<div>
<?php
if (isset($_FILES['fupload']))
{
print "název: ". $_FILES['fupload']['name'] ."<br
/>";
print "velikost: ". $_FILES['fupload']['size'] ." bajtů<br
/>";
print "dočasné umístění: ".$_FILES['fupload']['tmp_name'] ."<br
/>";
print "typ: ". $_FILES['fupload']['type'] ."<br
/>";
print "chyba: ". $_FILES['fupload']['error'] ."<br
/>";

$nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name'];
$cil = "soubory/".$_FILES['fupload']['name'];
move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil)
or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat");
}
?>
</div>
<form enctype="multipart/form-data"
action="<?php print $_SERVER['PHP_SELF']?>" method="post">
<p>
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="256000" />
<input type="file" name="fupload" style="width: 500px;"/><br />
<input type="submit" value="Odeslat soubor" />
</p>
</form>
</body>
</html>



napise to jenom nazev souboru a chyba a ta chyba je 2. prava mam upraveny
Mike8748
Profil
chyba 2=
nahravany soubor je vetsi nez MAX_FILE_SIZE hodnota ve formulari

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: