Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pls Profil * |
#1 · Zasláno: 7. 5. 2005, 21:48:02
mam tento script ale nefunguje:-(
¨ <?php include "system_ud.php"; function authenticateUser($connection, $username, $password){ if (!isset($username) || !isset($password)) return false; $salt = substr($username, 0, 2); $crypted_password = crypt($password, $salt); $query = "SELECT password FROM users WHERE user_name='$username' AND password='$crypted_password'"; $result = @ mysql_query ($query, $connection); if (mysql_num_rows($result) == 1) return true; else return false; } session_start(); $connection = @ mysql_connect($db_server, $db_login, $db_password) or die("Chyba při spojení s databází."); print mysql_error(); mysql_select_db($db_name,$connection); print mysql_error(); if (authenticateUser($connection, $appUsername, $appPassword)); if($authenticated == true) { session_register("authenticatedUser"); $authenticatedUser = $appUsername; session_register("loginIpAddress"); $loginIpAddress = $REMOTE_ADDR; header ("Location: system_hlavni.php"); } else { session_register("loginMessage"); $loginMessage = "Nemohu se připojit k databázi jako \"$appUsername\"."; print ($query); header ("Location: system.php"); } ?> |
||
Martin Profil |
#2 · Zasláno: 7. 5. 2005, 22:48:20
Píše to nějakou chybovou hlášku?
Jinak session_start(); dávej na úplný začátek stránky |
||
pls Profil * |
#3 · Zasláno: 8. 5. 2005, 12:14:46
nepíše
|
||
pls Profil * |
#4 · Zasláno: 8. 5. 2005, 12:15:17
vždyť to je na začátku ne?
|
||
Leo Profil |
#5 · Zasláno: 8. 5. 2005, 16:36:46
No jsem asi slepy, ale v tom co jste poslal vidim na zacatku tohle:
<?php include "system_ud.php"; Leo |
||
pls Profil * |
#6 · Zasláno: 8. 5. 2005, 17:35:24
include nemůže být přes seancí?
|
||
pls Profil * |
#7 · Zasláno: 8. 5. 2005, 19:58:47
no nic už to jede:-) spravil jsem si to:-) mel jsem tam nejakou spatnou funkci
|
||
Martin Profil |
#8 · Zasláno: 8. 5. 2005, 20:01:20
V čem byl problém :) ?
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0