Autor Zpráva
arti
Profil *
Dobrý večer,

tak tedy jak smazat cookie v reakci na zavření stránek / browseru? :))
Leo
Profil
V principu JavaScriptem, ale prakticky to skoro rozumne nejde - musel byste detekovat udalost onuload nebo tak neco a k te bohuzel dojde i pri obnoveni stranky (Reload, F5). Otazka je proc to delat, Leo
Bubák
Profil
A proč zakládáš nové vlákno?
http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=3&topic=64 265
arti
Profil *
ptže tam mi nikdo nepomohl :D
Leo
Profil
No a co vlastne potrebujete - nastavovat cookie JavaScriptem, nebo ji mazat PHPkem pri zavreni stranky (coz stejne nejde)? Pokazde se ptate na neco jineho, Leo
arti
Profil *
potrebuju smazat cookie JAKKOLIV při zavření stránky. prosím.
arti
Profil *
a aby at cookie zustala po celou dobu navstevy stejna. a pri pristi navsteve se zas zmenila
Retal
Profil
Prostě nastav cookie s časem trvání 0. Přestane platit nejpozději po zavření prohlížeče.
Keilew
Profil
Odpověď: nepoužívat cookies, ale session.
Joker
Profil
arti
Odpověď je v tom původním vlákně: cookies bez nastavené doby expirace
arti
Profil *
fajn, prostě takhle :D :

potřebuju mít header obrázek, který se mění vždy při novém otevření stránek. je mi jasný že prostě uložím cookie:

<?
$obr=rand(1,6); // mám šest různých obrázků
setcookie("header",$obr); // nastavím do cookie hodnotu, ale ta tam musí zůstat stejná po celou dobu návštěvy
?>
arti
Profil *
tak už to mám, vlastnoručně vyřešené,

<?
if($_COOKIE['header']=="") {
$cookie=rand(1,6);
setcookie("header",$cookie,0);
}
?>


hotovo, děkuji všem a žádám o uzavření tématu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.