Autor Zpráva
filio
Profil *
Zdravim potřeboval bych přesměrování po 2 minutách a pokud možna bez javascriptu jde to vůbec? Moc dík za vaše rady
Alphard
Profil
PHP není vhodné téma, to nepomůže
http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html
Měsíček
Profil
Proč bez Javascriptu? Jinak jsou na to myslím, meta tagy.
Str4wberry
Profil
meta refresh
tiso
Profil
ide - <meta http-equiv="refresh" content="120" url="nova.adresa.htm" >
vertigo4
Profil
filio
nevím, jestli trváš na php, ale jde to vklidu udělat v HTML... http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html#meta
filio
Profil *
Vlastně bych potřeboval, aby se to přesměrovalo po 2 minutách, což by šlo udělat meta tagama, jenže ja bych potřeboval ještě, aby tam bylo odpočítávadlo, aby bylo vidět kolik zbejvá času a taky, aby se nedalo vrátit šipkou zpět na předchozí stránku a javascriptu nerozumim ani trochu a ve flashy se mi to dělat nechce
Měsíček
Profil
Tak to "Jedině" v Javascriptu nebo ve VBScriptu ;) a v nejtežším případě AJAX jinak se to udělat nedá
filio
Profil *
Našel jsem tohle odpočítávadlo vypadá docela pěkně jenže ja bych ješte potřeboval, aby se po vypršení toho času odeslaly data z formulářů do DB, prostě aby to po vypršení času spustilo funkci v PHP nevíte někdo jak?

A na to aby se nedalo vrátit šipkou zpět na předchozí stránku se asi vykašlu
Měsíček
Profil
Nejlepší by byl AJAX ten je na to jak dělanej ..
vertigo4
Profil
filio
původně to bylo pouhé přesměrování :)
filio
Profil *
no právě (o; takle to je dycky...hmm asi se začnu učit AJAX a nebo zkusim něco vyguglovat
Leo
Profil
Proc proboha AJAX? Leo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: