Autor Zpráva
obin
Profil *
aloha,

mam php script, ktery includuje ruzny obsah to tela webove stranky tak jak je zvykem. Stranka index.php ma v sobe kod, ktery podle toho, na jakou polozku v menu kliknu, vyvola prislusny soubor z adresare content. Ja ale najednou potrebuju timto skriptem vyvolat soubor z jineho adresare. Je vhodne (zejmena z hlediska bezpecnosti) dat do menu odkaz na index.php?str=../gallery/gallery, nebo mam prepracovat skript, aby prohledaval i adresar gallery a pak dat standartni odkaz index.php?str=gallery a nebo se na to mam vykaslat a namastit vsechno do jednoho adresare?
Mastodont
Profil
Bé je správně.
obin
Profil *
njn, je to prace asi na 2 minuta, ale proc je to vzdycky ta nejslozitejsi varianta :)
BetaCam
Profil
obin
njn, je to prace asi na 2 minuta, ale proc je to vzdycky ta nejslozitejsi varianta :)

Nejsložitejší varianta to vždycky není. Pokud by si věnoval více času návrhu aplikace a její struktury neměl by si ted tento problém. :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: