Autor Zpráva
Gaudino
Ahoj,
mam zrejme kuriozni problemek:-)

Pouzival jsem PHP HOME 2.3.4 a vsechno bylo uplne v pohode, ale nekde jsem nasel, ze WAMP je lepsi, tak jsem to testnul, ale po instalaci jsem zjistl, ze jakoby vubec nefunguje PHP. PHP HOME jsem kompletne samozrejme odinstaloval a restartoval PC. a po instal WAMPU taky restaer pro jistotu......

Ukazuje mi to, ze server bezi...vsechno jakoby v poho....ale....

Napsal jsem:

<?
echo "Ahoj";
?>

pres local jsem to pustil v prohlizeci a.... uplne bila stranka ...zadnej napis Ahoj. Kdyz jsem dal zobrazit source code, tak tam normalne na ferovku bylo to same:

<?
echo "Ahoj";
?>

Proste se ten PHP kod vubec nevykonal .....

Vsude jsem cetl, ze WAMP chodi v pohode, ale tohle teda nechapu ....
Měsíček
Klikni na ikonku WAMPu dej PHP pak PHP Nastavení (PHP settings) a tam odškrtni short open tag (tak, aby tam byla fajfka).

P.S WAMP je nejlepší ;)

a zvykni si psát

<?php

?>

pak ti to půjde i bez toho ;)
Alphard
zkus
<?php
echo "Ahoj";
?>

nebo změn php.ini
Gaudino
Jo takhleeee :-)

Tak to je teda sranda .... jo samozrejme pouzivam <?php ?> kdyz delam nejakej velkej projekt, ale napsal jsem jen zkracenou verzi ted <? ?> pro overeni jestli se to dobre nainstalovalo......

dik moc ...

PS: Jsem rad, ze to nemusim shodit :-)

diky
Srigi
Profil *
P.S WAMP je nejlepší ;)

Ja neviem chalani, ale ja si AMP (Apache, MySQL, PHP) server robim z jednotlivych programov samostatne. Rucna konfiguracia (spravis ju iba raz) je nutnostou, ale vsetko potom bezi vporiadku, s takym spravanim PHP ako chcem ja. A upadtovanie jednotlivych komponentov je tiez hracka, nakolko jeden konfigurak ti vydrzi cez niekolko verzii (staci konfigurak zalohovat, odinstalovat stary komponent, napr. Apache, nainstalovat novu verziu a prepisat konfiguraciu zo zalohy).
Měsíček
To jo, ale tahle "jistá" metoda není až tak jistá a pro nováčky (začátečníky) naprosto nepřijatelná, i když já jedu jak tvou variantou tak i na WAMPu (Dva počítače).
Mastodont
Srigi
Tohle se tu řeší tak jednou za měsíc. Někdo rád holky a jiný vdolky. Mně se XAMPP chová přesně tak, jak chci :)
Měsíček
A mě WAMP ještě lépe než chci :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0