| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Gaudino Profil |
#1 · Zasláno: 20. 12. 2007, 22:20:04
Ahoj,
mam zrejme kuriozni problemek:-) Pouzival jsem PHP HOME 2.3.4 a vsechno bylo uplne v pohode, ale nekde jsem nasel, ze WAMP je lepsi, tak jsem to testnul, ale po instalaci jsem zjistl, ze jakoby vubec nefunguje PHP. PHP HOME jsem kompletne samozrejme odinstaloval a restartoval PC. a po instal WAMPU taky restaer pro jistotu...... Ukazuje mi to, ze server bezi...vsechno jakoby v poho....ale.... Napsal jsem: <? echo "Ahoj"; ?> pres local jsem to pustil v prohlizeci a.... uplne bila stranka ...zadnej napis Ahoj. Kdyz jsem dal zobrazit source code, tak tam normalne na ferovku bylo to same: <? echo "Ahoj"; ?> Proste se ten PHP kod vubec nevykonal ..... Vsude jsem cetl, ze WAMP chodi v pohode, ale tohle teda nechapu .... |
||
| Měsíček Profil |
#2 · Zasláno: 20. 12. 2007, 22:22:56 · Upravil/a: Měsíček
Klikni na ikonku WAMPu dej PHP pak PHP Nastavení (PHP settings) a tam odškrtni short open tag (tak, aby tam byla fajfka).
P.S WAMP je nejlepší ;) a zvykni si psát <?php ?> pak ti to půjde i bez toho ;) |
||
| Alphard Profil |
#3 · Zasláno: 20. 12. 2007, 22:23:12
zkus
<?php echo "Ahoj"; ?> nebo změn php.ini |
||
| Gaudino Profil |
#4 · Zasláno: 20. 12. 2007, 22:28:38
Jo takhleeee :-)
Tak to je teda sranda .... jo samozrejme pouzivam <?php ?> kdyz delam nejakej velkej projekt, ale napsal jsem jen zkracenou verzi ted <? ?> pro overeni jestli se to dobre nainstalovalo...... dik moc ... PS: Jsem rad, ze to nemusim shodit :-) diky |
||
| Srigi Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 12. 2007, 19:45:38
P.S WAMP je nejlepší ;)
Ja neviem chalani, ale ja si AMP (Apache, MySQL, PHP) server robim z jednotlivych programov samostatne. Rucna konfiguracia (spravis ju iba raz) je nutnostou, ale vsetko potom bezi vporiadku, s takym spravanim PHP ako chcem ja. A upadtovanie jednotlivych komponentov je tiez hracka, nakolko jeden konfigurak ti vydrzi cez niekolko verzii (staci konfigurak zalohovat, odinstalovat stary komponent, napr. Apache, nainstalovat novu verziu a prepisat konfiguraciu zo zalohy). |
||
| Měsíček Profil |
#6 · Zasláno: 21. 12. 2007, 19:48:01
To jo, ale tahle "jistá" metoda není až tak jistá a pro nováčky (začátečníky) naprosto nepřijatelná, i když já jedu jak tvou variantou tak i na WAMPu (Dva počítače).
|
||
| Mastodont Profil |
#7 · Zasláno: 21. 12. 2007, 19:52:41
Srigi
Tohle se tu řeší tak jednou za měsíc. Někdo rád holky a jiný vdolky. Mně se XAMPP chová přesně tak, jak chci :) |
||
| Měsíček Profil |
#8 · Zasláno: 21. 12. 2007, 20:00:01
A mě WAMP ještě lépe než chci :D
|
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0