Autor Zpráva
wrestler
Profil
ahoj kamaradi
tahle funkce mi nefunguje:

<?php
if (!isset($_post['heslo'])) $_post['heslo']="nemam";
if ($_post['heslo'] == "helelumik") 
  {echo "<iframe src='http://ne-e.net/poll.phtml?id=2607' width=130 height=130 frameborder=0 scrolling=no></iframe><font color='#90bdea'>";}

else 
  {echo"<form action='?adr=ost&txt=ankety' method='post'>
heslo: <input name='heslo' type='pass' style='width: 80px; border: 1px black solid; background-color: white'>
</form>";}


?>


nevidi tam nekdo nejakou chybu, prosim? diky moc predem ÷)
Str4wberry
Profil
Jak nefunguje? Vypisuje to nějakou chybu? Co to dělá?

Ale zdá se mi, že formuláři chybí odesílací tlačítko.
wrestler
Profil
ahojahoj
uvodem diky za rychlou reakci

no proste kdyz napisu "helelumik" a potvrdim enterem tak se nacte znova ten formular misto aby se vypsal ten iframe s anketou...
Str4wberry
Profil
Už to vidím. Místo $_POST píšeš $_post.
Jan Tvrdík
Profil
Tohle bude fungovat:
<?php
if (!isset($_POST["heslo"])) $_POST["heslo"] = NULL;

if ($_POST["heslo"] == "helelumik") 
{
	echo "<iframe src='http://ne-e.net/poll.phtml?id=2607' width=130 height=130 frameborder=0 scrolling=no></iframe><font color='#90bdea'>";
}
else 
{
	echo "<form action='?adr=ost&txt=ankety' method='post'>\n";
 	echo "Heslo: <input name='heslo' type='pass' style='width: 80px; border: 1px black solid; background-color: white'>\n";
 	echo "<input type='submit' value='Přihlásit'>\n";
	echo "</form>\n";
}
?>


EDIT: Str4wberry to vystihl :)
wrestler
Profil
diky moc chlapi, uz to krasne funguje
teprv s tim zacinam
clovek by nerek, ze maly pismena to cely zkazej

jeste jednou dik a majte sa ÷)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: