Autor Zpráva
session
Profil *
ahojte muzete mi ric jestly kdys si to delam takhle


mam ulozeny v tabulce session tohle

session_id
cas
user_id

a do url davam session_id vypsat napriklad mam v url index.php?sid=2154s4a5fsa1fa41s5aff1 a tak dal ted kontroluju jestly je v db to stejny kdys ne tak ho presmeruju ven ze stranky chtel sem se zeptat jestly je to takhle bezpecny nebo ne ???

— Moderátor: pokud nezačneš zadávat smysluplnější nadpisy, rozlobím se. —
Fantomasmag
Profil
session
Já myslím, že to relativně bezpečný je.
session
Profil *
no ja bych jeste potreboval to ze kdys se ukonci browser tak se automaticky session zrusi a pak jenom tohle ze kdys nebyl 20 min aktivej a pak nekde klikne automaticky ho logoutuju ale nevim jak to prvni udelat ? ... protoze mne se ulozuje vsechno do db i jestly je user online tak potrebuji udelat update user set oonline 0 a nebo 1 pokud je prihlasen tak 1 pokud ne tak 0
Fantomasmag
Profil
session
Tak uživatele po nastaveném čase 20 min. přesměruj na odhlašovací stránku nebo změň v DB hodnotu na 0.
sql pokrocily bez JOIN
Profil *
Fantomasmag
njn ale s casem nedelam a nevim jak tam mam dat tu podminku jako tu podminku jestly se rovna SID s databayzy umim ale to ostatni ne ...jako stym casem
Akacko
Profil
sql pokrocily bez JOIN
Na převod data na sekundy s kterými se už dá počítat prodleva existuje funkce strtotime().

A nezakládej na to samé téma víc topiců pls.
sql pokrocily bez JOIN
Profil *
Akacko
ok a umi nekdo script kterej udela jeden sql dotaz kdys uzivatel zavre okno ???
sql pokrocily bez JOIN
Profil *
otazka ku strotime kdys udelam nakej if a napisu tam vysledek z db napriklad cas a pak napisu == tu funkci strotime +1 day znamena to ze kdys napriklad po jednym dni neaktiviti na stranku pride se automaticky provede v if co chci ja nee ?
Akacko
Profil
sql pokrocily bez JOIN
1) ok a umi nekdo script kterej udela jeden sql dotaz kdys uzivatel zavre okno ???
zbytečne.

2)otazka ku strotime kdys udelam...
asi jsi špatně pochopil funkcí strtotime(). Schválně zkus si vypsat tyto data:

<?php
$datum = date("d. m. Y H:i:s");
$sekundy = strtotime($datum);

echo $datum."<br />".$sekundy;
?>


a par krát zmáčkni F5 a sleduj změnu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: