Autor Zpráva
Kalby
Profil *
Dobrej chtel jsem se zeptat jestli neexistuje nejakej hotovej skript na zobrazeni a strankovani dat z databaze, nevite o necem takovym
Akacko
Profil
jo jo a kolik

http://www.php-mysql-tutorial.com/php-mysql-paging.php
http://www.phpclasses.org/browse/package/202.html
http://trupik.aspweb.cz/programovani/php/strankovani-v-php-a-mysql-poh odlne-a-univerzalne.aspx
http://php.vrana.cz/strankovani.php
http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=345
http://programujte.com/index.php?akce=clanek&cl=2006032803-strankovani e-v-php
a všechno je z googlu
Kalby
Profil *
diky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: