Autor Zpráva
hnup
Profil *
Zdravim, mohl by mi někdo poradit jakým způsobem uchovat data ve formuláři tak, aby v něm zůstala i po znovunačtení stránky?
widlak
Profil
Zdravim, mohl by mi někdo poradit jakým způsobem uchovat data ve formuláři tak, aby v něm zůstala i po znovunačtení stránky?
tak ze nastavis parameter value kazdemu formularovemu prvku u ktoreho to potrebujes ;-)
hnup
Profil *
Hm jenže já to nemůžu nastavit do value, když mi meta-refresh vynuluje data z formuláře to bych ty data musel nejdřív odeslat a pak refreshnout, jenže já javascript neumim

já prostě potřebuju, aby se zobrazil prazdnej formulář do něj uživatel vyplnil data pak, aby se stránka za 2 minuty refreshla (zmizel obrazek) a pak, aby ta data zustala v tom formulaři a teprve potom uživatel kliknul na tlačítko odeslat...všechno už mám hotový jenom to, aby ty data zůstaly ve formulaři i po refreshy

1. možnost - vytvořit java script nebo jakej koliv jinej script, kterej by odeslal data z formulaře třeba 10 sekund před refreshem

2. možnost - vytvořit div kterej by se měnil každé 2 minuty, jenže neumim vytvořit funkci_ktera_vymeni_v_divu_obsah
***Takže kdyby byl někdo tak hrozně moc hodnej!

3. možnost - nešlo by to nějak vytvořit nejlip v php, ale klidne i nejak jinak, aby se mi zarovaň při tom refreshy odeslala data do DB

Fakt by mi někdo hrozně pomohl, kdyby mi poradil...
widlak
Profil
nestacilo by ten obrazok za dve minuty skryt?
hnup
Profil *
jo to by stačilo
roberta
Profil
hnup
takže užívateľ vyplňuje formulár a po 2 minútach sa má refreshnúť stránka kvôli skrytiu jedného obrázka. čo ak užívateľ klikne na tlačítko odoslať pred vypršaním 2 minút? to ti už nebude vadiť, že sa mu ten obrázok neskryl?
aký to má mať celé zmysel?
hnup
Profil *
// soubor test2-b.php, kterej se po 120 sekundach presmeruje na test2-b.php?q=9 ..kde zmizí obrázek, jenže problém je v tom, že ty data se neodešlou, ale refresh je vynuluje...takže jedině javascript?

$refresh_time = "120";
$refresh_url = "$root/test2-b.php?q=9";


function Refresh ($a, $b){ echo "<META HTTP-EQUIV=\"REFRESH\" CONTENT=\"$a; URL=$b\">";}
function Time_limit ($a, $b){
if ($b == 9){echo "/";}
if ($b != 9){echo "$root/$a";} 
} 

<table width="350" height="365" background="<?php Time_limit ("$root/soubory/test-2-cisty-15az25.bmp", $_GET["q"]);?>">



Zatím jsem to řešil nějak takle jenže
hnup
Profil *
Celý smysl je takový, že na vyplnění testu má být pouze 120 sekund, pokud jsou data odeslána dříve tak se předávají metodou post zpět do formuláře, který aktualizuje databazi

$x1 = $_POST["x1"];
...
<input type="text" name="x11" size="1" value="<?php echo $x1; ?>
Leo
Profil
"Celý smysl je takový, že na vyplnění testu má být pouze 120 sekund, pokud jsou data odeslána dříve tak se předávají metodou post zpět do formuláře, který aktualizuje databazi "

Nechapu proc se pri drivejsim odeslani data predaji zase do formulare, ale pokud chcete delat test casove omezeny, napr. na 120 sekund, musite to tak jak tak kontrolovat na serveru, ne v klientovi. Leo
hnup
Profil *
musite to tak jak tak kontrolovat na serveru

???

A to by mě právě zajímalo jakým způsobem, nějak si to nedokažu představit jakým způsobem to můžu kontrolovat na serveru?
hnup
Profil *
Tááák a už jsem to vyřešil stačil k tomu tenhle jednoduchej javascript + pár funkcí navíc v php a je to

<FORM ACTION="<?php echo $root/test2-b.php?q=9;?>" METHOD="POST" name="zapis"> 
...
</FORM> 
<script>setTimeout("document.forms.zapis.submit()", 1200000);</script>
nightfish
Profil
<FORM ACTION="<?php echo $root/test2-b.php?q=9;?>" METHOD="POST" name="zapis">
tenhle řádek má dělat co, smím-li se zeptat (stačí vysvětlit tu PHP část)?
sh00ter
Profil
no ja to nevim, ale rek bych ze $root je adresa do rootu webu a test2-b.php je soubor kerej to zpracuje a je v tom rootu;)
Jack Finger
Profil
<?php echo $root/test2-b.php?q=9;?>
žeby
<?php echo $root.'/test2-b.php?q=9';?>
???
hnup
Profil *
<?php
$root = "http://localhost"; 
...
function Time_limit ($a, $b, $root){ if ($b != 9){echo "$root/$a";}}
function Redirect ($a, $b){ if ($a != 9){ echo "<script> setTimeout(\"document.forms.zapis.submit()\", $b);</script>"; }}
?>
...
<FORM ACTION="<?php echo $refresh_url;?>" METHOD="POST" name="zapis">
<table background="<?php Time_limit ("soubory/test-2-cisty-1az15.bmp", $_GET["q"], $root);?>"> 
...
</table>
</form>

<?php Redirect ($_GET["q"], $refresh_time); ?>


jednoduše řečeno pokud dojde k přesměrování po uplynuti doby $refresh_time tak se v url objevi q=9 a když se q=9 tak se nezobrazí např. : podazí v tabulce nebo div a taky už nedojde k dalšímu zbytečnému přesměrování
tre-SKA
Profil *
ja mam zase opacny problem.. mam formular a ked kliknem na odoslat tak sa data odoslu do DB ale formular sa neresetuje... :(
fuckin
Profil
musis to refreshnout ci redirectnout pres header ()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0