Autor Zpráva
mojejmenooo
Profil *
Dobrý den prosím Vás někoho zkušenějšího o radu,
po několika dnech trápení se s tree menu jsem našel a i částečně rozběhal tenhle jednoduchý script ale mam zde problém:

1) Tabulku mám: kind (druh korene), level (uroven v korenu) a name (jméno)

2) - Když dám $kind = 1 tak se mi zobrazí menu např.: Auto/ Náhladní díly / Výfuky / Gumičky
- když dám = 2 tak Sport / Kola / Horské kola / brzdy / Lanka
takže supr ale ted potřebuju omezit načítání tý tabulky tzn např na level kind = 2 a chtel bych level = 3,
tzn aby se mi zobrazil jen pavouk Sport / Kola / Horské kola /

Prosím o nějakou radu jak mám upravit ten skript jsem už na dně chybí tam nějak dodelat nejakej ten omezovač :-( nebo jestli by z vás někdo neposlal nějakej funkční třeba lepší kod. Byl bych moc štastnej.
Děkuju moc za Vaše rady a odpovědi.

require "connect.inc.php";
function getTree() {
$kind = 1; // dočasne pro test pro zobrazeni menu
$sql01 = mysql_query('SELECT * FROM menu WHERE kind = "' . $kind . '" ORDER BY level ASC');
while ( $sql02 = mysql_fetch_array( $sql01 ) ) {
echo str_repeat("&nbsp;",$sql02['level']).$sql02['name'] . "<br>" . "";
}
}

getTree();

S pozdravem P.M.
Jan Tvrdík
Profil
Studuj http://interval.cz/clanky/metody-ukladani-stromovych-dat-v-relacnich-d atabazich/
mojejmenooo
Profil *
děkuju ale moc mi to nepomohlo vím o tý stránce... tam je to objektově a to jsem chtěl rozběhat a to se mi nepodařilo protože nevím jak vyvolávat ty objekty a ta druhá varianta viz prava a levá strana a znovu přepočítavat strany to nevím jak bych pak řešil až bych někdy updatoval strom... tzn.: aby se mi to samo přepočítalo :-) takže jsem tam kde jsem byl.
mojejmenooo
Profil *
ale děkuju moc za odpověd

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0