Autor Zpráva
Kaufik
Profil *
Zdravím mohl bych poprosit o pomoc s přesměrování mám web s domenami
www.jednadomena.com a zaroven www.druhadomena.cz

a potřeboval bych přesměrování za těchto podmínek

1. přichozí přes domenu www.druhadomena.cz jsou automaticky přesměrování na adresu www.druhadomena.cz/dalsi-stranka.
2. přichozí přes domenu www.prvnidomena.com zůstali na bez přesměrování na www.prvnidomena.com


Děkuji za odpověď
suky
Profil
a co ti brani umistit na druhou domenu
header("Location: ht tp://www.druhadomena.cz/dalsi-stranka");
Kaufik
Profil *
mno asi to že www.jednadomena.com a www.druhadomena.cz jsou pro jeden a ten samej web.
www.druhadomena.cz/index.html = www.jednadomena.com/index.html

takže bych tam potřeboval nějakou podmínku, nebo omezení aby se to přesměrovávalo jen při přístupu přes www.druhadomena.cz
Kaufik
Profil *
jestli to teda vůbec nějako půjde
kletely
Profil
Kaufik
alebo cez metu

http://www.jakpsatweb.cz/meta-tagy.html#presmerování
djlj
Profil
Kaufik
Tak si pomocí _SERVER['HTTP_HOST'] zjisti, jaká to je zrovna doména, a podle toho se dál zařiď. Stejně tak i v .htaccess.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0