Autor Zpráva
Medvídek
Profil *
Dneska jsem presouval stranky na novej hosting a zacalo mi to najednou psat chybu

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/djtola.cz/subdomains/www/menu.php:9) in /home/www/djtola.cz/subdomains/www/menu.php on line 54

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/djtola.cz/subdomains/www/menu.php:9) in /home/www/djtola.cz/subdomains/www/menu.php on line 54


Nevíte někdo, co by mohlo být za chybu ?
Joker
Profil
Medvídek
session_start se musí volat dřív, než jde jakýkoliv výstup na klienta.
Medvídek
Profil *
Díky, to jsem nevedel, ted uz jsou session v poradku, ale haze mi to jeste chybu


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/djtola.cz/subdomains/www/menu.php:12) in /home/www/djtola.cz/subdomains/www/menu.php on line 84


na rakdu 84 mam
header("location:index.php"); 


Pokud dojde k overeni uzivatele, tak ho to ma presmerovat .... a k tomu nedojde :(
Joker
Profil
Medvídek
To samé. Hlavičky se musí odesílat dřív, než jakýkoliv výstup na klienta.
Medvídek
Profil *
Medvídek
To samé. Hlavičky se musí odesílat dřív, než jakýkoliv výstup na klienta.

V tom pripade ale nevim jak to udelat ... mam udelane neco jako :

Díky celý sem to prekopal .....

ale pak mam problem v tomto :

mam diskuzi a pokud se nevyskytne pri pridani prispevku chyba, tak se ulozi vse do DB a ma to presmerovat uzivatele

if($chyba=="")
                                Header("Location: chatboard.php");
Leo
Profil
"mam diskuzi a pokud se nevyskytne pri pridani prispevku chyba, tak se ulozi vse do DB a ma to presmerovat uzivatele "

A co vam brani to udelat pres vystupem do prohlizece? Leo
Medvídek
Profil *
To me taky napadlo ... coz znamena prekopat cely stranky :( .... :D ... DIKY
r.huzva
Profil *
Dát <?php ob_start(); ?> úplně (!) na začátek
Leo
Profil
"Dát <?php ob_start(); ?> úplně (!) na začátek"

No radeji si udelat poradek v kodu. Leo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: