Autor Zpráva
tomm
Profil *
ahoj, mám problém s vložením flashe do PHP, je to tím že je to PHP? že to jde jen do htm nebo to je jedno? a jestli to jde prosím jak, nemůžu nic najít...
tomm
Profil *
nemůžu najít nic funkčního....
djlj
Profil
Zkus začít psát konkrétně, pak ti možná někdo poradí.
tomm
Profil *
OKej mám flash jménem img_gal.swf a ten potřebuju hodit na fotky.php no a když napíšu co koliv od <embed src="neco.swf" width="600" height="155"></embed> až po složitější

<EMBED src="animace.swf"
play="false"
loop="false"
quality="high"
scale="noborder"
devicefont="true"
bgcolor="#FFFFFF"
width="550"
height="400"
wmode="opaque"
type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer">
</EMBED>


no a nic místo mé flash se zobrazí bílé místo... A vím že funguje protože když ji spustím jen tak samotnou tak funguje.
djlj
Profil
http://latrine.dgx.cz/jak-spravne-vlozit-flash-do-stranky
tomm
Profil *
djlj
díky ale tohle už mám přečtené i pospátku a nejde to.
Teď mě napadlo.. co takhle udělat primitivní htm stránku tam to rozjet (to jde) a tu stránku dát do té php.. to by šlo ne?
djlj
Profil
Asi máš jen vypnutý výpis chyb v php, přičemž navíc ten kód vkládáš do echo "" a neeskejpuješ uvozovky.
tomm
Profil *
ne tak ne... píše to:
Warning: readfile(flash/gal.htm): failed to open stream: No such file or directory in c:\program files\easyphp1-8\www\uspech\data\fotky.php on line 15


a to jest:
<?php
/* $f = FOpen("flash/gal.htm", "r");
FPassThru($f);
*/

readfile("flash/gal.htm")
?>

máte někdo nějaké jiné nápady?
tomm
Profil *
tak dal jsem tam jednoduše
<?php
include "flash/gal.htm";
?>

tak už to jde... jen s drobnou vadou na kráse... místo mojí animace je bílý obdelník
ninja
Profil
mas tam spatne cesty k souboru

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: