Autor Zpráva
FantomX1
Profil
Mozete mi poradit ci sa da nejako pomocou PHP zistit velkost suboru umiestneneho na inom serveri ako mojom?

Dakujem za rady.
llook
Profil
Dost těžko. Přes HTTP lze někdy zjistit velikost z hlavičky Content-Length, ale někdy také ne. Tuhle hlavičku většinou dostanete jen ke statickému obsahu. Jinak lze akorát načíst celý soubor a pak strlen().
mylan
Profil
llook, to čo si radil niekedy dávnejšie v staršej téme o filesize nefunguje? žial ja som to neskúšal, len ma to zaujíma, či to niekto preskúšal. Dik.
FantomX1
Profil
No uz ma napadlo ze to asi nepojde, lebo bolo by to vlastne manipulovanie so suborom na inom pocitaci, je to asi nieco ako pri odosielani suboru uploadom na server. Ani tam sa neda zistit dopredu velkost suboru a odosle sa cely a az potom sa vyhodnoti po zisteni velkosti ci sa tam necha a ulozi do nejakeho priecinku alebo sa vymaze z adresara TEMP. Kazdopadne idem este skusit ten link co tu nechal mylan.
llook
Profil
mylan Dík za připomenutí, na to jsem nevzpomněl. No, jestli to fseek($handle, 0, SEEK_END); u http funguje, tak je to IMHO mnohem lepší řešení.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.