Autor Zpráva
Joe
Profil *
Cao. Uz neviem, co s tym. Neviem, ci je to zle, alebo nie, ale vytvoril som nieco take:

<form action="sprac.php" method="post">
<?php
while($data = mysql_fetch_assoc($cist)):

$b = $data["target"];
$id_v = $data["id_v"];
echo "<br>";

if($a==$c){

echo "<SPAN STYLE='position: absolute; left: $l; top: $t'>";
echo "<input type='image' value='$b' name='typv' src='obr1/$b' alt='$hl' height='120' width='200'>";
echo "<br>".$b;
echo "</span>";
}else {
echo "hura";
}


if ($l==470) {
$t=$t+140;
$l=10;
} else {
$l=$l+220;
}

$c=$c+1;
$a=$a+1;
endwhile;

?>
</form>
$a a $c si nevsimajte. Su vopred nadefinovane na rovnaku hodnotu.

Ak to nezapracujem medzi <div> (myslim do stranky v pozicovani pomocou css), tak to funguje, ale ak to urobim, position: absolute; totalne blbne a ja nemam obr na spravnych miestach.
Co s tym???
Joker
Profil
Výsledný HTML kód vypadá jak?
Joe
Profil *
Neviem, co tym myslis, ale do stranky http://joev.freehostia.com/
Konkretne do kategorie foto by som to chcel vlozit. (include)
Joe
Profil *
A cely kod by mal byt asi taky:

<?
@SESSION_START();
$a=1;
$c=1;


$l=0;
$t=0;
$hl="Database error";

$con=mysql_connect("***","***","***");
$db= mysql_select_db("v");

// echo "<a href=\"?stranka=".$url_cislo."\">".($i + 1)."</a>\n";
echo "<a href=\"?cat=sport\">"."SPORT"."</a>\n";
echo "<a href=\"?cat=cars\">"."CARS"."</a>\n";
echo "<a href=\"?cat=hobby\">"."HOBBY"."</a>\n";

if (!isset($_GET["cat"])){
$ca="hobby";
} else {
$_SESSION["cat"]=$_GET["cat"];
$ca=$_SESSION["cat"];
}

// KATEGORIE
if (isset($_SESSION["cat"])) { $ca=$_SESSION["cat"]; }


$radku = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id_v FROM vyrobky WHERE $ca=1;"));

echo "<br><div align='center'>Je tu: ".$radku." riadkov.<br></div>";



$po = 6; /* po? ?k?a str?u */
$max_stranek = ceil($radku / $po); /* po? str?k */
$url_stranka = (@$_GET["stranka"] / $po) + 1; /* Aktu??tr?a */

echo "<SPAN STYLE='position: absolute; right: 600px; bottom: 20px'>";

for($i=0; $i < $max_stranek; $i++) {
$cislo = ($i + 1);
$url_cislo = ($cislo * $po) - $po;
if($url_stranka != $cislo) {
echo "<a href=\"?stranka=".$url_cislo."\">".($i + 1)."</a>\n";
} else {
echo "<strong>".($i + 1)."</strong>\n";
}
}

echo "</span>";

if(empty($_GET["stranka"])) {$stranka = 0;} else {$stranka = $_GET["stranka"];}
$cist = mysql_query("SELECT * FROM vyrobky WHERE $ca=1 ORDER BY id_v LIMIT ".intval($stranka).",$po");
//while($data = mysql_fetch_assoc($cist)) {
// echo "<br>".$data["obec"]." ".$data["psc"];
//}

?>
<form action="sprac.php" method="post">
<?php
while($data = mysql_fetch_assoc($cist)):
// echo $zaznam["id_v"]."/ ".$zaznam["cars"]."/ ".$zaznam["hobby"]."/ ".$zaznam["target"]."<br>";
$b = $data["target"];
$id_v = $data["id_v"];
echo "<br>";

if($a==$c){

echo "<SPAN STYLE='position: absolute; left: $l; top: $t'>";
echo "<input type='image' value='$b' name='typv' src='obr1/$b' alt='$hl' height='50' width='70'>";
echo "<br>".$b;
echo "</span>";
}else {
echo "hura";
}


if ($l==300) {
$t=$t+60;
$l=0;
} else {
$l=$l+80;
}

$c=$c+1;
$a=$a+1;
endwhile;

?>
</form>

Ale uz tam moze byt aj nieco posahane, lebo uz som menil, mazal, prepisoval, az som sa zamotal totalne
Joe
Profil *
To mi fakt nikto neporadi?
tiso
Profil
Ťažko radiť... Čo to má robiť a čo to robí-nerobí?
Joe
Profil *
Chcem jednoducho zaradit strankovanie do DIV-ov.
A este k tomu kazdy obr. musi mat urcitu hodnotu, ktora sa formom prenesie do dalsej stranky, kde sa bude postupne spracovavat

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: