Autor Zpráva
Stone
Profil *
Ahoj mohl by mi tady nekdo prosim poradit kde delam chybu?...ten kod sem stahnul z jednech stranek a upravil na svy:

<?php
if (isset($_POST["jmeno"])) {$jmeno=$_POST["jmeno"];}
else $jmeno="";
if (isset($_POST["prijmeni"])) {$prijmeni=$_POST["prijmeni"];}
else $prijmeni="";
if (isset($_POST["adresa"])) {$adresa=$_POST["adresa"];}
else $adresa="";
if (isset($_POST["email"])) {$email=$_POST["email"];}
else $email="";
if (isset($_POST["telefon"])) {$telefon=$_POST["telefon"];}
else $telefon="";
if (isset($_POST["zprava"])) {$zprava=$_POST["zprava"];}
else $zprava="";

if ($jmeno!="" and $prijmeni!="" and $email!="" and $zprava!="")
{

$posli="
<div style=\"background-color:#FFF3E3; border: solid 1px; padding:5px;\">
<b>Jméno : </b>$jmeno<br />
<b>příjmení : </b>$prijmeni<br />
<b>Adresa : </b>$adresa<br />
<b>E-mail : </b>$email<br />
<b>Telefon : </b>$telefon<br /><br />
<b>Zpráva : </b>$zprava<br />
</div>
<br/>
";

$hlavicka="From:$email\n";
$hlavicka.="Content-Type: text/html; charset=windows-1250\n";
mail("martin.zak@email.cz","skolicikurzy.cz",$posli,$hlavicka);
echo "<p><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán</strong>.</p>";
}
else
{
echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> nevyplnili všechny údaje.</p>";
}
?>


vzdy to vypise jen neco takového :

Jméno : $jmeno
příjmení : $prijmeni
Adresa : $adresa
E-mail : $email
Telefon : $telefon

Zpráva : $zprava


"; $hlavicka="From:$email\n"; $hlavicka.="Content-Type: text/html; charset=windows-1250\n"; mail("martin.zak@email.cz","skolicikurzy.cz",$posli,$hlavicka); echo "
Váš e-mail byl úspěšně odeslán.

"; } else { echo "
Váš e-mail se nepodařilo odeslat nevyplnili všechny údaje.

"; } ?>

.....
Proste nechapu v cem je chyba...
jogurt
Profil
To znamena, ze to neproslo pres PHP modul. Bud na svem pocitaci nepouzivas protokol http, nebo jsi souboru nedal priponu .php, nebo z jineho duvodu... Kde mas soubor ulozen a co jsi zadal do adresni radky?
J
Joker
Profil
Stone
Hádám správně, že ten uvedený PHP kód vůbec není v souboru, který se zpracovává jako PHP?
Jack Finger
Profil
kdyby to bylo ve fóru "Problemy v začátcích", tak bych se zeptal, jestli soubor má koncovku .php, ale takhle nevím...
Jack Finger
Profil
aha, tak jsem se asi trefil :oP
Stone
Profil *
Ne-e soubor mam pojmenovanej s priponou .php posila se tonormal z html stranky kde je kod s formularem na stranku v php
je to tady:
[url=http://skolicikurzy.cz/kontakty.html][/url]
Jack Finger
Profil
je možný, aby soubor .php nezparsoval "<?php" ?? prochází to fakt parserem?
Jack Finger
Profil
nemáš to jako &lt;?php ?
ninja
Profil
Zcela evidentne ti to pri odelsani formulare nezpracovava jako PHP kod, ale zobrazi jako ciste HTML stranku. Mozna neco v nastaveni serveru, nebo to spatne includujes.
Stone
Profil *
Jack Finger: takhle to nemam....
ted sem to dal jako novou stranku a jen s tim phpkem a furt nic takze v ty ztrance to nebude....
Jack Finger
Profil
Stone
tak něco se serverem...
Stone
Profil *
Jack Finger:

ok podivam se na to ;)...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: