Autor Zpráva
Radek Suchý
Profil *
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli máte nekde přiručku jak naprogramovat program pro zjištení pozic ve vyhledavači ??


děkuji RS.



----
Editace Mistrem: Oprava titulku a oprava překlepu v textu dotazu.
ninja
Profil
1. Sestrojis si URL s queyry na konreknti vyhledavac.
2. Nactes dane URL
3. Vyparsujes z vysledne stranky jendotlive vysledky
4. Zobrazis dle libosti.

Jeste bych pridal bod 0. Zvazis, jestli svoji cinnosti nebudes porusovat autorsky zakon (vytezovani databaze).
Radek Suchý
Profil *
díky ninjo:)
Radek Suchý
Profil *
Jsem lama a za cely den sem nepřišel jak si načist to url, zkoušel sem to ruzně přes sockety ale nic nefunguje, poradíte prosím ?:)
ninja
Profil
funkce fopen() a fread(), fsocketopen() nebo proste file()
avaranger
Profil
Pokud není safe_mode aktivní a není zakázané otvírání vzdálených souborů. Pak bych zkusil file_get_contents()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0