| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Vaškic Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 5. 2005, 15:15:50
Mám klasický stránky s formulářem a po odeslání na jinou stránku se zobrazí zadané hodnoty z předchozí stránky. Doma mně toto funguje bez problému.
Mám ale webprostor u skynetu a kdyz to tam nahraju tak mně to sice tu proměnnou předá na další stránku (je to vidět v řádku s adresou) ale ta stránka s ním nepracuje - jakoby neexistovala... - nevíte čím to? např. pokus.php : <form method="POST" action="pokus2.php" name="form"> <div align="RIGHT">jmeno:</div> <input type="text" name="jmeno" size="20" maxlength="20"> <input type="submit" name="Submit" value="Odeslat"> </form> pokus2.php <?php echo "ahoj<BR>",$jmeno; ?> |
||
| Leo Profil |
#2 · Zasláno: 15. 5. 2005, 15:32:32
Misto $jmeno se ted pouziva $_POST['jmeno'], Leo
|
||
| Hugo Profil |
#3 · Zasláno: 15. 5. 2005, 15:33:01
Musis pouzivat pole $_GET a $_POST, takze misto $jmeno pouzij $_GET['jmeno']. Vic na
http://mirrors.inway.cz/manual/en/security.globals.php |
||
| Vaškic Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 5. 2005, 15:45:25
jj diky je to ono. Akorat ted teda muzu predelavat celej web...:-(
jo a jenom je asi lepsi tato stranka http://mirrors.inway.cz/manual/en/language.variables.external.php |
||
|
Časová prodleva: 6 dní
|
|||
| jhajsl Profil * |
#5 · Zasláno: 21. 5. 2005, 11:41:30
nez predelas web, muzes pouzit toto, a melo by to fachcit
extract($_GET,EXTR_SKIP); extract($_POST,EXTR_SKIP); extract($_COOKIE,EXTR_SKIP); extract($_SESSION,EXTR_SKIP); extract($_SERVER,EXTR_SKIP); to SESSION vyhod, pokud to nepouzivas, jinak to bude hazet chybu ... |
||
| jhajsl Profil * |
#6 · Zasláno: 21. 5. 2005, 11:42:31
zapomel jsem ze to davas na zacatek kazdyho skriptu, pokud mas sessions, tak to session_start(); das pred to !
|
||
| llook Profil |
#7 · Zasláno: 21. 5. 2005, 16:02:20
Můžeš také použít soubor .htaccess, jestli to máš od webhostera dovolený:
php_flag register_globals on |
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0