Autor Zpráva
libis
Profil *
Zdravim. potreboval bych hodne poradit..

Nasel jsem si na netu JS scriopt na odpocitavani do urciteho data. Problem je v tom, že se to datum musi vzdy manualne prepsat v souboru. Potreboval bych aby tam redtim byl vyber z DB, kde vyberu informaci pro den, mesic a rok, do kdy se to ma odpocitavat. Zkousel jsem to na tomto prikladu ale nefunguje to...Nevite jak na to?


<body bgcolor="white" text="#000000" link="#0000FF" vlink="#0000FF" alink="#0000FF" onLoad="startclock();">
<?
$mesic="december";
$den="24";
$rok="2009";
?>
<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">
var timerID = null;
var timerRunning = false;
function showtime() {
today = new Date();
BigDay = new Date("<? echo "$mesic";?> 24, 2008")
msPerDay = 24 * 60 * 60 * 1000 ;
timeLeft = (BigDay.getTime() - today.getTime());
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay;
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft);
e_daysLeft = timeLeft / msPerDay;
daysLeft = Math.floor(e_daysLeft);
e_hrsLeft = (e_daysLeft - daysLeft)*24;
hrsLeft = Math.floor(e_hrsLeft);
minsLeft = Math.floor((e_hrsLeft - hrsLeft)*60);
hrsLeft = hrsLeft;
e_minsLeft = (e_hrsLeft - hrsLeft)*60;
secLeft = Math.floor(e_hrsLeft);
secLeft = Math.floor((e_minsLeft - minsLeft)*60);
secLeft = secLeft;
Temp3='Do 24. prosince 2005 zbývá '+daysLeft+' dní, '+hrsLeft+' hodin, '+minsLeft+' minut, '+secLeft+' sekund.'
document.frm.left.value=Temp3;
timerID = setTimeout("showtime()",1000);
timerRunning = true;
}
var timerID = null;
var timerRunning = false;
function stopclock () {
if(timerRunning)
clearTimeout(timerID);
timerRunning = false;
}
function stopClock() {
stopclock();
return;
}
function startclock () {
stopclock();
showtime();
}
// -->
</script>

<p align="center"><center>
<form name="frm"><input type="textarea" name="left" size="70" style="background-color: #FFFFFF; text-align: center; font: 10pt Verdana, Arial; border: 1px solid white"></form>
</center></p>
TFSi
Profil
1. co má JS co dělat sekci PHP?
2. Zkus si odpovědět na dvě otázky: "kde se zpracovává JS?" a "kde se zpracovává PHP?". Pokud sis na ně odpověděl "u klienta" a "na serveru", možná příjdeš na to, co je špatně.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0