Autor Zpráva
aaa
Profil
mám tenhle script, který ovšem nefunguje:

$dir = "upfiles";
if (copy ($file, $dir."/$file_name")){
if(mysql_query("insert into files values('','".$file_name."','".$_POST['folder']."');")){
echo '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="420" height="300">
<tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
<tr>
<td>
<p align="center"><img src="loading.gif"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
</tr>
</table>';
echo '<meta http-equiv="refresh" content="3;URL=admin.php?type_place=redirect&place=upload">';
}}

dostanu se k hlášce:

Warning: copy() [function.copy]: Unable to access in /www/hosting978/zlatymeloun.eu/admin.php on line 324

přístup do složky "upfiles" je nastaven přitom na 777. díky za pomoc
aaa
Profil
a předesílám, že na serveru na kterém jsem to měl původně to fungovalo naprosto bezproblémů...
Taps
Profil
aaa
možná je funkce copy na hostingu zakázána...zkus místo ní použít funkci move_uploaded_file
aaa
Profil
dušovali se že neni...
TFSi
Profil
aaa:
1. na upload souborů se používá funkce move_uploaded_files()
2. funkce copy je sice povolená, ale nemá přístup tam, kam jsi jí určil. Zkontroluj si zprávnost cest a obsah vstupních proměnných
aaa
Profil
TFSi: no, vzhledem k tomu, že na serverum na kterym jsem to pro klienta dělal přesně tohle fungovalo, se stejnejma složkama, cestama. tak nevim. a teď to neběží. jedíný co mě napadá v čem by mohl bejt problém je proměná $file_name (ponechá původní název). ale jinak mě nic nenapadá...
bukaj
Profil
aaa
Doporučuji ti, pokud něco nejde:
Udělej si var_dump() všech důležitých proměnných.
Aleš Janda
Profil
aaa
Existuje soubor /www/hosting978/zlatymeloun.eu/admin.php ? V tom bude ten problém.
aaa
Profil
Aleš Janda: samozřejmě že existuje :) to by to nemohlo hlásit chybu na řádku 324 :)
TFSi
Profil
aaa
To je sice hezký že to funguje jinde, ale co server, to jiná konfigurace.
Řekl bych, že ta relatvní cesta "/$file_name" bude začínat odjinud než si myslíš. Zkus použít absolutní cestu...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0